Гіркими горіхами робить плівка, яка покриває їхні ядра. Видалити цю плівку можна із щойно зібраних горіхів, поки вони не висохли. А як усунути гіркоту з уже висушених горіхів?
Помістіть очищені горіхи у глибоку миску і залийте водою. Незабаром вона потемніє. Процедуру слід повторювати доти, доки вода не залишиться прозорою. Це означає, що гіркота з горіхів пішла.
Також можна просто залити горіхи водою і залишити на всю ніч. Після вимочування горіхи можна їсти відразу або підсушити в духовці для тривалого зберігання:
висипте горіхи тонким шаром на деко;
увімкніть духовку приблизно на 70 градусів;
помістіть деко у духовку, відкрийте дверцята і сушіть близько години.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…