Квашена капуста – дуже корисна страва. Вона містить вітаміни (С, В6) та мікроелементи (залізо, калій, магній та цинк). Всі вони сприяють зміцненню імунітету і травленню, покращують засвоєння білка, надають міцності нігтям і блиску волоссю.
А ще цей продукт корисний для тих, хто любить низькокалорійну їжу.
Кожна досвідчена господиня має свої секрети заготівлі хрусткої закуски. А також особливе поєднання овочів, щоб квашена капуста залишалася хрусткою та абсолютно неповторною на смак.
Квашена капуста: секрети заготовки популярного овоча на зиму.
Капуста – 4 кілограми, цукор – 3 столові ложки, сіль – 130 грамів.
Прибираємо на зберігання у холодильник або льох.
Уряд планує підвищити розмір мінімальної пенсії в Україні. Розповідаємо, на скільки саме.
Помітили, що зарядний пристрій сильно нагрівається під час заряджання смартфона? Це може бути як нормою,…
Для пенсіонерів, які досягли 65-річного віку, держава гарантує виплату не меншу 40% мінімальної зарплати. Але,…
1 липня очікується невеликий дощ на Луганщині, на решті територіях без опадів.
Кабмін затвердив важливу ухвалу, яка змінить повсякденне використання мобільного зв'язку: боротьба зі спамом, нові права…