Квашена капуста – дуже корисна страва. Вона містить вітаміни (С, В6) та мікроелементи (залізо, калій, магній та цинк). Всі вони сприяють зміцненню імунітету і травленню, покращують засвоєння білка, надають міцності нігтям і блиску волоссю.
А ще цей продукт корисний для тих, хто любить низькокалорійну їжу.
Кожна досвідчена господиня має свої секрети заготівлі хрусткої закуски. А також особливе поєднання овочів, щоб квашена капуста залишалася хрусткою та абсолютно неповторною на смак.
Квашена капуста: секрети заготовки популярного овоча на зиму.
Капуста – 4 кілограми, цукор – 3 столові ложки, сіль – 130 грамів.
Прибираємо на зберігання у холодильник або льох.
Хочете здивувати гостей на Новий рік? Цей форшмак з дунайським оселедцем точно стане справжньою окрасою…
Як військовослужбовцю в Україні оформити пенсійні виплати по інвалідності? Основні правила та суми.
У Верховній Раді з’явилася ініціатива, яка може суттєво змінити розмір виплат для частини українських працівників.…
Багато українців цікавляться: чи зменшить тисяча гривень "Зимової підтримки" розмір субсидії? Розповідаємо.
Частина пенсіонерів може отримувати додатково по 1000 гривень доплати до пенсійних виплат. Як їх оформити.
Стан здоров’я Степана Гіги погіршився. Він вже переніс дві операції і перебуває у комі.