Квашена капуста – дуже корисна страва. Вона містить вітаміни (С, В6) та мікроелементи (залізо, калій, магній та цинк). Всі вони сприяють зміцненню імунітету і травленню, покращують засвоєння білка, надають міцності нігтям і блиску волоссю.
А ще цей продукт корисний для тих, хто любить низькокалорійну їжу.
Кожна досвідчена господиня має свої секрети заготівлі хрусткої закуски. А також особливе поєднання овочів, щоб квашена капуста залишалася хрусткою та абсолютно неповторною на смак.
Квашена капуста: секрети заготовки популярного овоча на зиму.
Капуста – 4 кілограми, цукор – 3 столові ложки, сіль – 130 грамів.
Прибираємо на зберігання у холодильник або льох.
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…