Борошно – 300 грамів, кефір – 300 грамів, яйце куряче – 3 штуки, олія – 2 столові ложки, капуста білокачанна – 400 грамів, цукор – 1 столова ложка, сіль – 1 чайна ложка, розпушувач – 1 чайна ложка, цибуля зелена – за смаком.
Форму для випікання застелити пергаментом.
Вийняти готовий капустяний пиріг із духовки і залишити у формі ще на 10 хвилин.
Автоматична відмова на кордоні. Українцям нагадали про головну вимогу для в'їзду в Польщу.
«Осінній» бізнес у розпалі. Українці масово здають каштани на переробку.
Тисячі переселенців можуть залишитись без соціальних виплат. До 1 листопада 2025 року вони мають пройти…
Президент України повідомив про позбавлення громадянства “деяких осіб”, через наявність у них російського паспорта. Очевидно,…
В Україні певні категорії людей мають право на безкоштовні чи частково оплачувані ліки. Розповідаємо, хто…
Як пережити темряву. Українцям пояснили, що зробити, щоб залишатися мобільним під час довготривалого відключення світла.