Борошно – 300 грамів, кефір – 300 грамів, яйце куряче – 3 штуки, олія – 2 столові ложки, капуста білокачанна – 400 грамів, цукор – 1 столова ложка, сіль – 1 чайна ложка, розпушувач – 1 чайна ложка, цибуля зелена – за смаком.
Форму для випікання застелити пергаментом.
Вийняти готовий капустяний пиріг із духовки і залишити у формі ще на 10 хвилин.
В Україні продовжуються активні обговорення щодо можливого зниження віку для призову на військову службу. Однак,…
Міжнародна організація відкрила реєстрацію отримання безкоштовних продуктових наборів.
Ці вироби допомагають покращити якість сну, коригуючи жорсткість та забезпечуючи додаткову підтримку. Топери можуть значно…
Російські війська продовжують вбивати мирних жителів України. На фронті ситуація залишається складною.
Названо суми підвищення пенсійних виплат та дати, коли це відбудеться.
Смажені страви вважаються менш корисними, а через використання невідповідних жирів можуть ставати навіть шкідливими.