Борошно – 300 грамів, кефір – 300 грамів, яйце куряче – 3 штуки, олія – 2 столові ложки, капуста білокачанна – 400 грамів, цукор – 1 столова ложка, сіль – 1 чайна ложка, розпушувач – 1 чайна ложка, цибуля зелена – за смаком.
Форму для випікання застелити пергаментом.
Вийняти готовий капустяний пиріг із духовки і залишити у формі ще на 10 хвилин.
Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» радить українцям встановити важливий пристрій. Про що йдеться і скільки доведеться…
Рецепт найсмачнішої паски – великодня випічка виходить просто неповторною і неймовірно смачною. Готувати - одне…
Від півонії на вашій ділянці будете в захваті не лише ви, а й ваші сусіди.…
8 квітня очікується мокрий сніг місцями у західних та північних областях.
Як вплине на нас збуджений стан магнітосфери Землі?
Тепловізори використовуються в різних сферах — від полювання та охорони до будівництва й промислової діагностики.…