Борошно – 300 грамів, кефір – 300 грамів, яйце куряче – 3 штуки, олія – 2 столові ложки, капуста білокачанна – 400 грамів, цукор – 1 столова ложка, сіль – 1 чайна ложка, розпушувач – 1 чайна ложка, цибуля зелена – за смаком.
Форму для випікання застелити пергаментом.
Вийняти готовий капустяний пиріг із духовки і залишити у формі ще на 10 хвилин.
5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…
5 червня практично повсюди буде сухо та сонячно: очікується погода без опадів на всій території…
Які заходи вживати метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Традиції Трійці, або Зеленого свята, як часто називають її в Україні, мають як християнське, так…
Наші корисні поради допоможуть вам у побуті та на відпочинку – головне, не забувати про…
Комунальні платежі залишаються дуже важливою частиною щомісячних видатків кожної української родини. В умовах воєнного стану…