Рулет із листкового тіста з фаршем та грибами
Інгредієнти
Фарш – 1 кілограм, листкове тісто – 500 грамів, печериці – 500 грамів, бекон – 200 грамів, цибуля – 1 штука, коріандр – 1 чайна ложка, часник – 4 зубчики, яйце – для змащування, сіль та перець – за смаком.
Приготування
- Фарш посолити, поперчити, додати коріандр, дрібно нарізані цибулю та часник.
- Печериці також дрібно нарізати, посолити, поперчити і обсмажити.
- На пласт листкового тіста викласти смужки бекону, а зверху рівномірним шаром обсмажені гриби та фарш.
- Загорнути рулет і викласти на деко швом вниз.
- Кінці тіста підвернути під низ рулету, після чого змастити все яєчним жовтком.
- Зробити на рулеті ножем неглибокі надрізи (не прорізаючи тісто).
Запікати рулет із листкового тіста в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.