Куряча печінка, цибуля та яблука – гармонійне поєднання. Обсмажені цибуля та яблука врівноважують характерний смак печінки та роблять його цікавішим. Якщо зі спецій ви додасте майоран, розмарин та лавровий лист, вони вдало впишуться у загальну гаму смаку. Куряча печінка виходить ніжною, соковитою та ароматною. За смаком страва – незвичайна, оригінальна і дуже смачна.
Куряча печінка – 800 грамів, яблука – 2 штуки, цибуля – 2 штуки, рослинна олія – 4 столові ложки, пшеничне борошно – 0,5 склянки, лимон – половина, мелена кориця та мускатний горіх – по щіпці, сіль, перець – за смаком.
Замість тушкування у сковороді, печінку можна запекти в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 5-7 хвилин.
На швидкий сніданок ми пропонували пишний та корисний омлет без сковороди та духовки – така страва вам сподобається.
Частина українців можуть отримати нову грошову допомогу від відомої міжнародної гуманітарної організації. Кому саме надають…
У пенсійному розрахунку "зникають" десятки місяців зарплати. Але насправді це не помилка, а спеціальна оптимізація.…
У магазині полиці завалені різними видами сметани, але далеко не кожна з них є натуральною.…
Деяким власникам нерухомості варто зареєструвати його у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Це…
Якщо є лише 30 років стажу, то в 2025 році цього недостатньо, щоб вийти на…
23 серпня ми відзначаємо День державного прапора України. Синьо-жовтий стяг є безперечним символом нашої державності.…