Куряча печінка, цибуля та яблука – гармонійне поєднання. Обсмажені цибуля та яблука врівноважують характерний смак печінки та роблять його цікавішим. Якщо зі спецій ви додасте майоран, розмарин та лавровий лист, вони вдало впишуться у загальну гаму смаку. Куряча печінка виходить ніжною, соковитою та ароматною. За смаком страва – незвичайна, оригінальна і дуже смачна.
Куряча печінка – 800 грамів, яблука – 2 штуки, цибуля – 2 штуки, рослинна олія – 4 столові ложки, пшеничне борошно – 0,5 склянки, лимон – половина, мелена кориця та мускатний горіх – по щіпці, сіль, перець – за смаком.
Замість тушкування у сковороді, печінку можна запекти в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 5-7 хвилин.
На швидкий сніданок ми пропонували пишний та корисний омлет без сковороди та духовки – така страва вам сподобається.
Українці можуть суттєво знизити свої рахунки за комуналку, оплативши їх тисячею гривень із «зимової підтримки».…
Частина українських пенсіонерів, яким виповнилося 65 років, мають право на отримання спеціальної доплати. Хто та…
Почала працювати програма «3000 кілометрів Україною». Вона дозволяє подорожувати залізницею безкоштовно — на відстань до…
До 2013 року вся інформація про житло зберігалася в паперових архівах БТІ. У новому електронному…
Уже з 1 січня 2026 року в Україні зростуть мінімальні та максимальні пенсії. Крім того,…
Раптова зміна кольору чи форми нігтів — не просто косметичний дефект. Якщо пластина пожовтіла, стала…