Куряча печінка, цибуля та яблука – гармонійне поєднання. Обсмажені цибуля та яблука врівноважують характерний смак печінки та роблять його цікавішим. Якщо зі спецій ви додасте майоран, розмарин та лавровий лист, вони вдало впишуться у загальну гаму смаку. Куряча печінка виходить ніжною, соковитою та ароматною. За смаком страва – незвичайна, оригінальна і дуже смачна.
Куряча печінка – 800 грамів, яблука – 2 штуки, цибуля – 2 штуки, рослинна олія – 4 столові ложки, пшеничне борошно – 0,5 склянки, лимон – половина, мелена кориця та мускатний горіх – по щіпці, сіль, перець – за смаком.
Замість тушкування у сковороді, печінку можна запекти в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 5-7 хвилин.
На швидкий сніданок ми пропонували пишний та корисний омлет без сковороди та духовки – така страва вам сподобається.
Клієнтка фінустанови стверджувала, що не підтверджувала дзвінків, і відмовилася від виконання операції. Але гроші з…
З баклажан спробуйте зробити запечену заготівлю на зиму, яка стане в нагоді для ікри, овочевих…
Секрет стрункої фігури Ольги Сумської. Акторка поділилася рецептом улюбленого дієтичного печива.
Українські водії отримали новий цифровий інструмент контролю: у «Дії» наразі доступні штрафи за паркування. Система…
Як працювати й отримувати пенсію у наступному році. Головні правила для українців після 60.
Щодня десятки тисяч людей стикаються зі стресом, нервозністю, роздратуванням та емоційним вигорянням. Це далеко не…