«Мої мама та бабуся завжди заготовляли на зиму журавлину. Казали, що це жіноча ягода. Я спочатку не розуміла сенсу їхніх слів. А пізніше почала цікавитися, що вони мали на увазі.
Завдяки антиоксидантам ці ягоди зменшують ризик розвитку раку молочної залози і товстого кишечника.
Крім того, журавлина бореться з холестерином у крові – чистить судини і перешкоджає появі тромбів.
А це принесе користь не лише жінкам, а й чоловікам.
Та особливого рецепту й немає. Просто 1 столову ложку ягід заварюють окропом і п’ють як чай.
Марина Д., м. Житомир»
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…