«Мої мама та бабуся завжди заготовляли на зиму журавлину. Казали, що це жіноча ягода. Я спочатку не розуміла сенсу їхніх слів. А пізніше почала цікавитися, що вони мали на увазі.
Завдяки антиоксидантам ці ягоди зменшують ризик розвитку раку молочної залози і товстого кишечника.
Крім того, журавлина бореться з холестерином у крові – чистить судини і перешкоджає появі тромбів.
А це принесе користь не лише жінкам, а й чоловікам.
Та особливого рецепту й немає. Просто 1 столову ложку ягід заварюють окропом і п’ють як чай.
Марина Д., м. Житомир»
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…