А ще соління та квашення дуже корисні для травлення. Їхня головна відмінність і перевага від маринадів полягає у відсутності оцту.
При соленні овочі заливаються окремо приготованим розсолом, а при квашенні – пересипаються сіллю, і вона витягує з них соки, утворюючи “природний” розсіл. Цей спосіб консервування заснований на природному процесі молочно-кислого бродіння цукрів, що містяться в продуктах.
До речі, сьогодні квашення увійшло в моду у європейських господинь, але під назвою «лакто-ферментація». І цей метод заготовок вважається найкориснішим!
На трилітрову банку візьміть
Капусту наріжте, моркву натріть на тертці, яблука поріжте часточками, додайте спеції, покладіть в трилітрову банку і залиште в теплі на 3-4 дні.
Квасити капусту можна лише білокачанну, пізнього сорту. Яблука беріть кислі.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…