Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачПатчі для очей: чим допоможуть і як правильно використовувати*

Патчі для очей: чим допоможуть і як правильно використовувати*

Этот материал также доступен на русском языке
Патчі – ефективний косметичний засіб, який допоможе прибрати зморшки, набряки під очима та поверне погляду свіжість та молодість. Які бувають патчі та як їх правильно використовувати?

Не всі патчі ефективні

Патчі – косметика для догляду за шкірою навколо очей. Їх створюють зі спеціальних матеріалів з додаванням значної кількості корисних компонентів: вітамінів, натуральних масел, пептидів, колагену, пантенолу та інших не менш корисних та необхідних компонентів, яких потребує ніжна шкіра навколо очей. Відразу після аплікації, патчі починають інтенсивно працювати: зволожувати, живити й розгладжувати шкіру.

Щоб досягти максимального ефекту від використання матчів, необхідно знати, які вони бувають і в яких цілях використовуються.

  1. Гідрогелеві. Їх виготовляють із полімеру, який отримують в результаті обробки морських водоростей. У складі цих патчів – концентрована доза гіалуронової кислоти, а також нікотинова та аскорбінова кислоти. Завдяки такому складу гідрогелеві патчі відмінно справляються з дрібними зморшками та забезпечують шкірі необхідний гідробаланс. Косметологи рекомендують купити корейські патчі з гідрогелю, тому що крім перерахованих особливостей, ці патчі у своєму складі містять також колоїдне золото. Завдяки цьому компоненту аплікатори мають сильну антиоксидантну дію і повною мірою захищають шкіру від вільних радикалів. Також патчі з колоїдним золотом стимулюють внутрішньоклітинний метаболізм. Більше про гідрогелеві патчі можна дізнатися на сайті: https://drhedison.ua.
  2. Колагенові. Головне призначення таких аплікаторів – ліфтинг-ефект та розгладжування дрібних зморшків. Використання на регулярній основі сприяє природній регенерації шкіри.
  3. Силіконові. Такі патчі утворюють на шкірі тонку плівку, завдяки чому створюється ефект підтяжки шкіри обличчя. Але триває він, на жаль, недовго. Більше ніяких корисних впливів на шкіру силіконові патчі не надають.
Патчі для очей

Як правильно розміщувати аплікатори під очі

Використання патчів не потребує певних знань та вмінь. Тому з цією процедурою можна легко впоратися у домашніх умовах. Головне дотримуватись загальних правил:

  • перед застосуванням очистити шкіру від косметики та зайвого жиру;
  • акуратно легкими рухами накласти патч, відступивши від ока на 4-5 мм, щоб склад не потрапив на слизову оболонку ока;
  • патч повинен бути розміщений рівним шаром, без загинів та складок;
  • знімати аплікатор необхідно від внутрішнього куточка ока до зовнішнього;
  • після використання патчів не потрібно вмиватися;
  • витримувати патчі слід відповідно до заявленого на упаковці терміну. Наприклад, якщо на упаковці вказано, що тримати аплікатор потрібно 15 хвилин, після закінчення часу їх потрібно зняти.

*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні