Крім того, консервований виноград дуже корисний. Він відновлює енергетичний потенціал та гідробаланс, знижує рівень холестерину, покращує обмін речовин та руйнує каміння у нирках.
Консервований виноград
Інгредієнти
«Ягоди винограду – 700 грамів, цукор – 1 склянка, вода – 2 літри.
Приготування
- Ягоди помити, видалити гілочки і пошкоджені виноградини з вадами. Викласти у стерилізовану банку.
- Воду закип’ятити, залити виноград і накрити банки кришкою.
- За 20 хвилин воду потрібно злити в каструлю, додати цукор і ще раз закип’ятити.
- Далі сироп розлити у банки з ягодами і закатати простерилізованими кришками
Банку перевернути вниз шийкою і накрити теплою ковдрою до повного остигання.
Раїса Віталіївна, Одеська обл.»