Інгредієнти
- Лаваш – 1 упаковка (2 листи);
- м’ясний фарш – 400 грамів;
- сир твердий – 200 грамів;
- цибуля – 1 штука;
- куряче яйце – 2 штуки;
- перець, сіль, кунжут – за смаком.
Приготування
У фарш додати одне яйце, сіль та перець і все ретельно перемішати. Лаваш викласти на рівну поверхню і по всьому листу рівномірно розподілити натертий сир. Сирний шар накрити другим листом лаваша. Далі поступово розподілити фарш по всьому листу.
Лаваш скрутити у рулет і змастити збитим яйцем для смачної скоринки. За бажанням рулет можна посипати кунжутом і натертим сиром. Загорнути рулет у фольгу, покласти на деко і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачний пиріг яблучний на кефірі.