Цей пісочний пиріг з крихтою можна приготувати як зі свіжих, так і з заморожених ягід. До речі, ягоди легко можна замінити будь-якими фруктами. Пиріг – залежно від ягід – з кислинкою, дуже освіжаючий і легкий у приготуванні, потребує зовсім небагато часу та зусиль.
Борошно – 280 грамів, вершкове масло – 150 грамів, цукор – 80 грамів, ванільний цукор – 1 чайна ложка, розпушувач – 1 чайна ложка, ягоди – 500 грамів, сіль – щіпка, кукурудзяний крохмаль – 1 столова ложка, цукор для ягід – за смаком.
Галина Федорівна, Тернопільська обл.
Кабінет Міністрів оголосив про запуск комплексної програми допомоги на холодний сезон. До неї входять як…
Осінь не поспішає йти. Синоптики прогнозують у середу до +14°C.
Сонячна активність стрімко зростає. Чому завтрашній день бути складним для метеозалежних?
Оцифрування трудових. У Держслужбі з питань праці пояснили, що буде зі стажем до 2004 року,…
Виявляється консерви — лікують. Які саме продукти в банках ефективно покращують роботу мозку, оздоровлюють судини…
Якщо ви хочете, щоб саджанці добре прижилися у вашому саду, допоможе звичайний прийом, котрим нехтують…