No menu items!
Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЩо знадобиться, якщо вдома живе домашній улюбленець*

Що знадобиться, якщо вдома живе домашній улюбленець*

Наймиліші та найвідданіші друзі — це домашні пухнастики: котики та собачки. Мабуть, в кожній родині є такі вихованці. Господарі заводять кішок та собак, щоб піклуватися про них, тому завжди радують смаколиками й балують, як дітей, іграшками та іншими розвагами. Які зоотовари треба придбати, якщо плануєте завести дома котика чи собачку?

Обираємо корм та туалет

Перше про що треба потурбуватися — це їжа та туалет. Корм для котів та собак вражає своїм різноманіттям: для малюків, для дорослих, для стерилізованих тощо. Рекомендується купувати спочатку невелику кількість корму та поспостерігати як улюбленець буде його їсти. Якщо з охотою, то це означає, що корм сподобався, якщо ж не дуже, то на наступний раз запропонуйте щось більш смачне.

Якщо точно вирішили, що плануєте завести домашнього пухнастика — заздалегідь подумайте про те, куди він ходитиме в туалет. Для котів треба придбати спеціальний лоток та лопатку для заміни наповнювача і власне сам наповнювач. До речі, наповнювачі є найрізноманітніші: у вигляді камінців різної фракції, силікагелю, дерев’яних пресованих гранул. Щоб не заплутатися в усьому асортименті та придбати саме те, що треба вашому улюбленцю — завітайте в інтернет-магазин ta-da.ua та перегляньте весь асортимент товару за посиланням: https://ta-da.ua/. Якщо під рукою такий магазин, то ніяких проблем з утриманням тварин вдома не буде. І найголовніше: товар можна замовити на сайті магазину, а забрати — в супермаркеті. Доставка у супермаркети здійснюється безкоштовно. Покупцеві треба лише обрати своє місто та вказати найближчу адресу супермаркету.

Якщо в домі є пухнастий улюбленець також треба придбати:

  1. Ножиці для обрізування кігтів у котів та собак;
  2. Шампунь та засоби догляду за шерстю;
  3. Гребінець-щітку для вичісування шерсті;
  4. Вітаміни для котів та собак;
  5. Засоби від бліх;
  6. Поїлки та кормушки.

Собаки полюбляють активні ігри на свіжому повітрі

Господарі собак із досвідом підтвердять, що цих чотирилапих не лише треба регулярно виводити на прогулянки, а й проводити з ними активні ігри. Для того, щоб прогулянки були вдалими, теж необхідно дещо купити:

  • нашийник;
  • повідець-рулетку;
  • мотузку-апорт для активних ігор;
  • м’ячик.

Собаки просто обожнюють бігати за м’ячем. Цей перелік — необхідний мінімум, але насправді іграшок для собак набагато більше.

Також не забувайте, що в холодну пору року, а тим паче у періоди сильних морозів, для комфортного перебування на свіжому повітрі домашньому улюбленцеві знадобиться теплий одяг.

Котам треба лежачок та дряпки

Коти не так часто потребують прогулянок на свіжому повітрі, як собаки, тому в холодну пору року їх взагалі можна не вигулювати, а в теплу — за бажанням. А ось що їм обов’язково потрібно — це комфортний лежачок (у вигляді будки чи просто обруча), де вони відпочиватимуть. У період активних ігор запропонуйте своєму Мурчику побігати з кулькою, яка містить дзвіночок, чи іграшкою-пацючком. Також у домі, де є коти обов’язково має бути іграшка-дряпка. У такому випадку кігті вони чесатимуть саме там, а м’які меблі назавжди залишать у спокої.

Усі перераховані товари без зайвих зусиль та довгих пошуків можна придбати в інтернет-магазині ta-da.ua. Дуже зручно, коли всі необхідні товари зібрані в одному місці, а ще зручніше — купувати в інтернеті, а забирати замовлення в найближчому супермакеті.


*на правах реклами

Нове на сайті