«Помідори – 6 кілограмів, яблука (кислі) – 1 кілограм, морква – 1 кілограм, цибуля – 1 кілограм, болгарський перець – 1,5 кілограма, гострий перець – 5-10 штук, часник – 300 грамів, рослинна олія – 20 міліграмів, цукор – 250 грамів, сіль – 4 столові ложки, оцет 9% – 3 столові ложки.
Готову масу розлити у стерилізовані банки і закрутити.
Степан Миколайович, м. Вінниця»
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…