Неділя, 12 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачПаперові форми для кексів з бортиком: секрети ідеального результату

Паперові форми для кексів з бортиком: секрети ідеального результату

Этот материал также доступен на русском языке
Для випікання широко застосовуються зручні форми, виготовлені з різних матеріалів. Найпоширенішими та найдоступнішими за ціною є паперові (з картону або харчового пергаменту).

В інтернет-магазині товарів для кондитерів ZaPodarkom можна замовити одноразові форми для кексів, які представлені в широкому асортименті. Є швидка доставка Україною, а оформити замовлення легко на сайті компанії.

Паперові форми для кексів з бортиком: у чому їх переваги?

Картонна форма для випікання часто використовується для приготування кексів, мафінів та інших виробів. До їх основних переваг відносять:

  • добре утримання вологи у виробі;
  • тривале збереження соковитості та м’якості;
  • зручне зберігання та транспортування;
  • спрощений процес приготування;
  • здатність витримувати високі та низькі температури;
  • доступність та універсальність застосування;
  • відсутність пригорання та ін.

Завдяки виготовленню з ламінованого картону зберігається естетично привабливий вигляд готового десерту та його цілісність.

Форми з посиленими бортиками також виконують і декоративну функцію, при цьому вони бувають будь-яких форм і розмірів. Можуть бути різноманітних кольорів та з цікавими візерунками. Бортики бувають гладкими чи гофрованими.

Крім форм, в інтернет-магазині є і товари, з яких готують кондитерські вироби – борошно, харчові барвники та інші добавки. В компанії доступна ціна на борошно в Україні, гарантується якість та безпека.

Як вибрати картонні посилені форми?

При виборі форм з бортиками слід звернути увагу на такі параметри:

  • виробник та ціна;
  • призначення;
  • форма та розмір;
  • колір та візерунок;
  • щільність паперу;
  • висота бортиків.

В інтернет-магазині можна купити борошно України та корисні пристосування для випікання, що спрощує та прискорює процес приготування десертів.

Паперові форми відрізняються екологічною безпекою, а десерти в них рівномірно пропікаються. Їх можна використовувати у звичайній духовці або мікрохвильовій печі, що розширює сферу застосування.

Форми з паперу одноразові, вони оптимально підходять для випікання десертів із густого тіста. Його заповнюють до половини, а для рівномірного розподілу краще використовувати спеціальні металеві підставки.

Паперові заготовки не пригорають за рахунок нанесення антипригарного просочення. Папір не нагрівається, можна подавати десерт на стіл, оскільки вони виглядають естетично привабливими.

Посилені формочки бувають жиростійкими та ламінованими. Особливістю ламінованих є механічна міцність, гладка поверхня, стійкість до жиру та вологи, тому їх використовують для випікання кексів.

Жиростійкі виготовляють із харчового пергаменту, їх переваги – збереження привабливого виду виробу, стійкість до пропускання жиру та олії, просте зняття. За дизайном розрізняють форми з гладкою та гофрованою поверхнею.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні