П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: котлети із кабачків

Готуємо смачно: котлети із кабачків

Этот материал также доступен на русском языке
Кабачок - дуже корисний та універсальний овоч. Його можна смажити, маринувати, фаршувати. З кабачків можна приготувати ікру чи зварити варення. Навіть котлети можна зробити! 

Котлети із кабачків

Інгредієнти

Кабачки – 300 грамів, сир – 50 грамів, яйця – 1 штука, борошно – 2 столові ложки, панірувальні сухарі – 1-2 столові ложки, сіль, перець.

Приготування

  • Кабачки натерти на великій тертці (не віджимати)
  • Змішати кабачкову масу з тертим сиром, яйцем, перцем, сіллю та сухарями.
  • Після цього додати борошно і перемішати.
  • Мокрими руками сформувати невеликі котлети і обсмажити в олії на середньому вогні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні