Середа, 15 Травня, 2024
ГоловнаРізнеМісячний календар стрижок на жовтень: є можливість кардинально покращити своє життя

Місячний календар стрижок на жовтень: є можливість кардинально покращити своє життя

Этот материал также доступен на русском языке
Погодивши відвідування перукаря з місячними фазами, можна кардинально поліпшити своє життя. Тому забезпечення правильного підходу до стрижки волосся - питання далеко не пусте.

Більшість людей ставляться до стрижки дуже прагматично: волосся відросло – пора в перукарню. Проте з давніх-давен маніпуляціям з волоссям надавалося містичне значення: вважалося, що локони накопичують енергію, а значить, з ними можна зістригти все погане.

Недарма кажуть, що коли жінка змінює зачіску, вона готує ґрунт для позитивних змін у своєму житті. І справді, важко не помітити, наскільки змінюється настрій після походу до салону краси. Причому, зміни можуть мати як позитивний, і негативний характер.

Звідси можна дійти невтішного висновку, що, погодивши відвідування перукаря з місячними фазами, можна кардинально поліпшити своє життя. Тому забезпечення правильного підходу до стрижки волосся – питання далеко не пусте.

Місячний календар стрижок на жовтень

Сприятливі дні

1-2 , 4, 6-9, 15-17 , 23, 29 31 жовтня – найкращий час для стрижки. Можете сміливо експериментувати з різними зачісками. Фарбування теж принесе бажаний результат.

3, 5, 10-12 , 18-19 жовтня – сприятливі дні для фарбування волосся та його оздоровлення. Відмінний результат дадуть маски для зростання, які можна робити у домашніх умовах.

20-22 , 25, 27-28 жовтня добрий час для стрижки та зміни іміджу в цілому. Волосся стане сильнішим і менше випадатиме.

Несприятливі дні

13, 24, 26 жовтня – утримайтеся від походу до перукарні. Стрижка напевно вам не сподобається, та й волосся зростатиме повільніше. Але якщо є бажання пофарбуватися – не бійтеся: новий колір вам личитиме.

14 жовтня – не рекомендується стригти волосся у ці дні. Це може вплинути на вашу енергетику і негативно позначитися на здоров’ї. Не слід у цей день змінювати колір волосся.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні