Слід заспокоїти тих, хто побоюється неприємного овочевого присмаку, що морква у випічці зовсім не відчувається, вона лише надає приємної соковитості. І якщо не говорити дегустаторам, що торт морквяний, то ніхто і не здогадається.
Просійте борошно і змішайте його з содою, сіллю та корицею. Додайте яйця, всипте цукор, влийте олію і добре перемішайте.
Моркву натріть на великій тертці, а горіхи подрібніть у блендері. Додайте моркву і горіхи у тісто і замісіть його – воно має вийти негустим.
Розігрійте духовку до 175 градусів. Змастіть форму для випічки олією і посипте борошном або манкою. Викладіть тісто у форму і випікайте 45-50 хвилин, перевіряючи готовність зубочисткою. Готовий торт остудіть.
Для крему змішайте міксером розтоплене вершкове масло, цукрову пудру і сир. Перекладіть морквяний торт на блюдо, покрийте кремом, дайте йому трохи застигнути і подавайте.
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?