Слід заспокоїти тих, хто побоюється неприємного овочевого присмаку, що морква у випічці зовсім не відчувається, вона лише надає приємної соковитості. І якщо не говорити дегустаторам, що торт морквяний, то ніхто і не здогадається.
Просійте борошно і змішайте його з содою, сіллю та корицею. Додайте яйця, всипте цукор, влийте олію і добре перемішайте.
Моркву натріть на великій тертці, а горіхи подрібніть у блендері. Додайте моркву і горіхи у тісто і замісіть його – воно має вийти негустим.
Розігрійте духовку до 175 градусів. Змастіть форму для випічки олією і посипте борошном або манкою. Викладіть тісто у форму і випікайте 45-50 хвилин, перевіряючи готовність зубочисткою. Готовий торт остудіть.
Для крему змішайте міксером розтоплене вершкове масло, цукрову пудру і сир. Перекладіть морквяний торт на блюдо, покрийте кремом, дайте йому трохи застигнути і подавайте.
Частина українців можуть залишитися без пенсій. Які вимоги потрібно обов'язково виконати, щоб отримувати пенсійні виплати.
21 травня в Україні відзначають Всесвітній день культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку, Міжнародний…
Статистика свідчить, що середня українська пенсія становить третину середньої зарплати. Скільки ж пенсії нарахують при…
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.
Святих Костянтина Великого і його матір Олену названо «рівноапостольними» за великі заслуги перед християнською Церквою.