Слід заспокоїти тих, хто побоюється неприємного овочевого присмаку, що морква у випічці зовсім не відчувається, вона лише надає приємної соковитості. І якщо не говорити дегустаторам, що торт морквяний, то ніхто і не здогадається.
Просійте борошно і змішайте його з содою, сіллю та корицею. Додайте яйця, всипте цукор, влийте олію і добре перемішайте.
Моркву натріть на великій тертці, а горіхи подрібніть у блендері. Додайте моркву і горіхи у тісто і замісіть його – воно має вийти негустим.
Розігрійте духовку до 175 градусів. Змастіть форму для випічки олією і посипте борошном або манкою. Викладіть тісто у форму і випікайте 45-50 хвилин, перевіряючи готовність зубочисткою. Готовий торт остудіть.
Для крему змішайте міксером розтоплене вершкове масло, цукрову пудру і сир. Перекладіть морквяний торт на блюдо, покрийте кремом, дайте йому трохи застигнути і подавайте.
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…