Статті

Хазяйкам на замітку: яка частина свинини найсмачніша

Яку частину свинини для яких страв краще використовувати

Свиняче м’ясо чудово відновлює сили, воно чудово підійде тим, хто витрачає багато енергії. Свинина ділиться на чотири сорти і всі вони підходять для різних страв.

  • Стегна (задня частина) або окіст вважається ніжним і смачним м’ясом. З окосту готують шніцелі, м’ясні рулети.
  • Кісткову частину свинячого стегна запікають, фарширують або залишають на холодець.
  • Лопатку та шию краще брати для тушкування.
  • Окіст, вирізка та корейка майже не містять жиру, з них можна приготувати дієтичні страви.
  • З грудинки та очеревини вийдуть чудові шкварки.
  • Жирне м’ясо з черевної частини найкраще годиться для фаршу.

Новое на сайте

  • Новини

Благодійний фонд пропонує продуктову допомогу – як подати на неї заявку

Багато представників бізнесу допомагають українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…

18/05/2024 09:25
  • Гроші

Відкрито реєстрацію на отримання двох видів фінансової допомоги – як подати заявку

Триває підтримка українців у важкий воєнний час. Допомога надається у формі грошових виплат. Розповідаємо в…

18/05/2024 08:35
  • Новини

Пенсіонерам почали повертати гроші: Пенсійний фонд визнав помилку (відео)

Несподівана історія – Пенсійний фонд визнав свою помилку і почав повертати гроші пенсіонерам і робити…

18/05/2024 07:29
  • Новини

Свята та народні прикмети 18 травня – чому цього дня обов’язково печуть вівсяне печиво

18 травня в Україні відзначають День науки. Православні вшановують пам'ять мученика Феодота Анкірського і семи…

18/05/2024 06:27
  • Новини

Весь секрет у тісті: оладки вийдуть пишні та високі – ось як готують їх досвідчені господині

Оладки - це улюблена страва для сніданку, але не у всіх господинь виходить приготувати пишні…

18/05/2024 05:31
  • Новини

Ніколи не засипайте цей порошок у пральну машину – дуже пошкодуєте

Багато господинь віддають перевагу при пранні у пральній машині порошкам. Але саме порошок може спричинити…

17/05/2024 23:51