Статті

Хазяйкам на замітку: яка частина свинини найсмачніша

Яку частину свинини для яких страв краще використовувати

Свиняче м’ясо чудово відновлює сили, воно чудово підійде тим, хто витрачає багато енергії. Свинина ділиться на чотири сорти і всі вони підходять для різних страв.

  • Стегна (задня частина) або окіст вважається ніжним і смачним м’ясом. З окосту готують шніцелі, м’ясні рулети.
  • Кісткову частину свинячого стегна запікають, фарширують або залишають на холодець.
  • Лопатку та шию краще брати для тушкування.
  • Окіст, вирізка та корейка майже не містять жиру, з них можна приготувати дієтичні страви.
  • З грудинки та очеревини вийдуть чудові шкварки.
  • Жирне м’ясо з черевної частини найкраще годиться для фаршу.

Новое на сайте

  • Новини

Неправильне нарахування пенсії: кому з пенсіонерів загрожує і що робити

Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…

05/07/2025 10:30
  • Новини

ПриватБанк запустив важливі зміни для клієнтів: стосується переказів і поповнення карт

У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…

05/07/2025 09:18
  • Новини

Як позбутися запаху в холодильнику: прості засоби, які є в кожному домі

Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.

05/07/2025 08:07
  • Новини

Діти можуть допомогти батькам отримати пенсію – ось що заявили у Пенсійному фонді

У 2025 році право вийти на пенсію у 60 років мають ті, хто набув щонайменше…

05/07/2025 06:34
  • Новини

Погода на вихідні 5-6 липня: чи варто витягувати парасолі

Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.

04/07/2025 23:36
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 4 липня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

04/07/2025 23:05