Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачПозбавляємося будівельного пилу після ремонту

Позбавляємося будівельного пилу після ремонту

Этот материал также доступен на русском языке
Вимити пил після ремонту дуже непросто. Але її важливо повністю позбутися, тому що вдихання будівельного пилу дуже небезпечне, особливо для людей, у яких є схильність до алергії та астми.

У цій статті фахівці клінінгової компанії “Гала Клін” розкажуть про те, як провести прибирання після ремонту, щоб не дихати пилом.

12 практичних порад

Ось деякі рекомендації, які допоможуть позбутися будівельного пилу:

  1. Починайте з сухого прибирання. Візьміть пилосос і прибирайте пил та інше дрібне сміття з усіх поверхонь, починаючи з верхніх. Звичайно, краще для цього використовувати професійне обладнання.
  2. Рекомендуємо скористатися драбиною, щоб у вас був хороший огляд зверху і ви не пропустили ніяких деталей, таких як карнизи та косяки.
  3. Поступово опускаючись вниз, пропилососьте все, що зможете, і закінчіть цей етап прибиранням підлоги. За допомогою пилососа можна акуратно зібрати дрібне сміття. Його не можна витирати ганчіркою, інакше на меблях і на підлозі можуть залишитися подряпини.
  4. Потім ви можете ще раз пройтися цими поверхнями волотіною для скидання пилу.
  5. Після сухого прибирання краще трохи почекати, поки пил осяде. Якщо у вас є пульверизатор, то наберіть у нього води та розбризкуйте по всьому будинку. Відкрийте вікна.
  6. Вам потрібно вимити вологою ганчіркою буквально кожен шматочок у вашому будинку, інакше пил залишиться і потім літатиме по дому. Не пропустіть важкодоступні місця та дрібні деталі, такі як вимикачі, лампи, дверні ручки тощо. Також не забудьте про шафи всередині та зовні, підлогу під меблями, стіни та стелі. Для останнього пункту професіонали користуються спеціальною телескопічною шваброю.
  7. Рекомендуємо скласти для себе прибирання зі списком усіх поверхонь, які потрібно помити.
  8. Також треба випрати всі текстильні речі та пропилососьте м’які меблі, тому що на тканинних поверхнях збирається багато пилу.
  9. Використовуйте мікрофіброві серветки. Вони ефективніше видаляють пил і розлучення, ніж звичайні ганчірки. Рекомендуємо мати під рукою суху серветку, щоб одразу ж витирати всі поверхні насухо.
  10. Якнайчастіше міняйте воду, використовуйте чисті серветки, швабри та відра, щоб не залишати розлучень. Швидше за все, вам потрібно буде зробити вологе прибирання кілька разів.
  11. Іноді розлучення стають помітнішими під різним кутом і при різному освітленні. Переконайтеся, що приміщення добре освітлене, щоб виявити та видалити всі розлучення.
  12. Щоб пил менше осідав, можна додати спеціальний засіб для миття підлоги, а також натерти меблі поліроллю. Але робити це потрібно наприкінці, коли не залишилося розлучень.

Звичайно, щоб позбутися пилу після ремонту, може знадобитися багато часу. Для такого завдання потрібно кілька людей. Або ви можете найняти клінінгову компанію і спростити собі цю справу.

Компанія “Гала Клин” робить професійне прибирання після ремонту в Києві та області. Команда клінерів не тільки зможе прибрати пил, але також інші будівельні забруднення, сліди від скотчу, клею і т.д. На фото нижче ви можете бачити результати роботи професіоналів:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні