Нагадаємо, ми розповідали про основні принципи приготування пастили, цукатів та сухофруктів у домашніх умовах. А тепер можна спробувати теорію практично. І почнемо ми з пастили.
Сливи – 1 кілограм, цукор – 100 грамів.
Правильно висушена пастила при натисканні пружинить, але залишається дещо липкою.
Пастилу прямо з папером акуратно нарізати на смужки.
Зняти папір і кожну смужку розрізати впоперек і згорнути рулетиком.
Зберігати пастилу у скляній закритій банці в темному місці.
Яйця вважаються корисним продуктом, але є обмеження, які слід знати кожному. Інакше – без візиту…
Погода в неділю 19 травня буде не такою вже спекотною. У деяких регіонах пройдуть дощі…
У вихідні не очікується зниження сонячної активності. Імовірність магнітних бур може зрости до 25%.
Домашнє фарбування, зроблене якісно й акуратно, не поступиться зробленому в салоні. Однак у домашніх умовах…
Кожна господиня стикається з проблемою під час миття вікон - на склі залишаються розводи. Однак…
Оформити літню людину в будинок для літніх людей не так уже й складно. У цьому…