Нагадаємо, ми розповідали про основні принципи приготування пастили, цукатів та сухофруктів у домашніх умовах. А тепер можна спробувати теорію практично. Почали ми з пастили, продовжили цукатами, а завершимо приготуванням сухофруктів та родзинок.
Яблука – 1 кілограм. Порошок кориці – за смаком.
Яблука нарізати кружальцями завтовшки приблизно 7 міліметрів (у вигляді чіпсів).
Вирізати серцевину і викласти чіпси на застелене пергаментом деко.
Посипати яблука корицею і поставити у розігріту до 85 градусів духовку на 5-6 годин.
Домашні родзинки можна легко приготувати з будь-яких культурних сортів винограду. Найкраще для родзинок брати виноград без кісточки, але якщо такого немає, можна самостійно видалити кісточку або приготувати разом з нею.
Без кісточки родзинки виходять менш красивими на вигляд, але є його набагато приємніше.
Сушити ізюм можна у спеціальних сушарках або духовці. Духовку потрібно залишати трохи відкритою і сушити виноград при температурі не більше 90 градусів до готовності.
Основними протипоказаннями до вживання родзинок є наявність цукрового діабету, виразкової хвороби шлунка, закритої форми туберкульозу.
Рідко, але все ж таки зустрічаються алергічні реакції на деякі види родзинок.
Виноград – 2 кілограми.
Виноград добре промити і за бажанням видалити кісточки. Засипати виноград на деко і відправити в духовку.
Сушити з відкритою духовкою при температурі 90 градусів приблизно 11-12 годин. Родзинки вийдуть солодкими і добре підійдуть для домашньої випічки.
***
Всі фрукти та ягоди, різні овочі на зиму можна сушити і в електросушарках.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.
У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.
Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…
Хвороби, операції, стреси, перевтома – все це позначається на силі й тембрі голосу, може навіть…
Ранні овочі, різноманітність зелені дають простір для фантазії господарок та експериментів на кухні.