Вермішель і дрібні макарони потрібно класти у суп за хвилину до закінчення приготування страви. Більші макарони (ріжки або пір’я) можна залишити варитися на кілька хвилин, але не варити до готовності. Після того як ви знімете страву з плити, макарони дійдуть самі.
Якщо повністю доварити макарони, поки суп кипить, то в процесі охолодження вони вберуть багато рідини і суп перетвориться на кашу.
Щоб макарони у супі не розварилися, їх потрібно обсмажити на сковороді з невеликою кількістю олії або без неї. Щойно макарони стануть трохи рум’яними, додайте їх у суп. Далі треба довести суп до кипіння і одразу вимкнути.
Якщо ваші орхідеї перестали активно цвісти або страждають від хвороб, спробуйте ці два прості та…
Повістки за межами України. Що можуть і чого не можуть робити українські диппредставництва стосовно мобілізації?
Вікові надбавки та доплати. Які суми можуть отримати українці у старшому віці.
Звичне прання порошком не завжди рятує білі шкарпетки від пожовтіння та запаху. Два прості засоби…
Картопля та горіхи — ідеальне поєднання для пісних котлет, які виходять ситними й надзвичайно смачними.
Пенсійний фонд запровадив нову вимогу: частині пенсіонерів потрібно подати спеціальну заяву. Кого це стосується.