Вермішель і дрібні макарони потрібно класти у суп за хвилину до закінчення приготування страви. Більші макарони (ріжки або пір’я) можна залишити варитися на кілька хвилин, але не варити до готовності. Після того як ви знімете страву з плити, макарони дійдуть самі.
Якщо повністю доварити макарони, поки суп кипить, то в процесі охолодження вони вберуть багато рідини і суп перетвориться на кашу.
Щоб макарони у супі не розварилися, їх потрібно обсмажити на сковороді з невеликою кількістю олії або без неї. Щойно макарони стануть трохи рум’яними, додайте їх у суп. Далі треба довести суп до кипіння і одразу вимкнути.
Шахраї навчилися маскуватися під співробітників банків. Особливо часто аферисти полюють за пенсіонерами та одержувачами зарплат.…
Гороскоп здоров'я на вересень попереджає: від дихання до тиску, від сну до травлення — кожна…
Завдяки розумному підходу та використанню правильних інструментів, мандрівники з України можуть з легкістю планувати поїздки…
З 2026 року українці отримуватимуть лише один вид соціальної допомоги, розрахованої за новими правилами. Міністерство…
В Україні спростили доступ до держвиплат. З новою «Дія.Карткою» всі кошти можна отримувати на один…
Навіть найдієтичніша грудка може бути смачною — якщо знати, як її правильно готувати. Запам'ятовуйте рецепт.