П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяХто ваш янгол-охоронець: дізнайтесь про нього більше

Хто ваш янгол-охоронець: дізнайтесь про нього більше

Этот материал также доступен на русском языке
Янгол-охоронець - добрий безтілесний дух, якого Бог направляє до людини для допомоги і керівництва. Традиційно вважається, що янгол-охоронець дається людині при хрещенні.

Проте стародавні богослови вважали, що янгол-охоронець починає оберігати людину з народження або навіть зачаття.

За християнськими уявленнями, янгол-охоронець перебуває при людині протягом усього її життя, за умови, що людина зберігає в собі віру і любов до Бога. Завдання янгола-охоронця – сприяти порятунку свого підопічного, наставляти у вірі й охороняти його душу і тіло. До речі, у Старому Завіті не було поняття янгола-охоронця, воно з’явилося лише в Євангелії від Матвія.

У кожного з нас, залежно від дати народження, є свої янголи-охоронці, до яких можна звертатися по допомогу та підтримку.

З 21 березня по 19 квітня. Людей, народжених у цей час, оберігає янгол на ім’я Бакаріїл. Він підтримує у всіх справах і допомагає зберігати оптимізм. Бакаріїл найкраще за інших допоможе заспокоїтися і утихомирити в собі шквал емоцій. Прохання про допомогу, звернене до Бакаріїла, буде більш ефективним у ранковий час.

З 20 квітня по 20 травня. Тих, хто народився у квітні-травні, оберігає янгол Аматіїл. Цей небесний заступник дає надію і вказує на вірний шлях у житті. Аматіїл дарує надію, допомагає легше досягти поставленої мети і не боятися змін. Просити про допомогу Аматіїла краще у вечірній час.

З 21 травня по 20 червня. Янгол Бахрам оберігає своїх підопічних від помилок, захищає від депресій. Він також допомагає людині виконати взяті зобов’язання, хоч би що не трапилося. Молитися цьому янголові найкраще наприкінці дня.

З 21 червня по 22 липня. Завдання небесного покровителя на ім’я Дін – дати бажання для набуття знань і розвитку мудрості, а також здатність швидко ухвалювати рішення. Цей янгол допомагає залишатися відкритими для спілкування і набуття нових навичок, розширення кругозору. Молитися йому можна будь-коли, крім великих церковних свят.

З 23 липня по 22 серпня. Янгол-охоронець Акваріїл допомагає своїм підопічним у розвитку на духовному рівні. Його завдання – вказати на справжнє призначення людини і навчити її цінувати життя. Прохання про допомогу до Акваріїла має бути у формі молитви янголу-охоронцю.

З 23 серпня по 22 вересня. Янгол Кадміїл покликаний допомагати людям у вирішенні складних завдань, для чого він використовує знаки і підказки на інтуїтивному рівні. Він загартовує характер своїх підопічних і вчить їх надійності та мудрості. Просити про допомогу Кадміїла краще під кінець дня, і дуже важливо при цьому не забувати дякувати йому за підтримку.

З 23 вересня по 22 жовтня. Янгол Барчіїл допомагає не лише своїм підопічним, а й усім, хто його про це просить. Він може допомогти змінити долю, але тільки в тому разі, якщо це не принесе нещастя людині. Барчіїла ще називають янголом міри – він допомагає завжди перебувати у гармонії, дає внутрішню силу і співчуття. До Барчііла прийнято звертатися у складних життєвих ситуаціях.

З 23 жовтня по 21 листопада. Янгол-охоронець на ім’я Гавриїл допомагає здійснювати мрії, досягати мети і змінювати життя на краще. Гавриїла можна просити про здійснення заповітних бажань.

З 22 листопада по 21 грудня. Янгол з ім’ям Адначіїл захищає мандрівників. У нього можна просити підтримки і захисту перед подорожжю. Особливо він любить людей завзятих і допомагає їм досягати успіху. Молитву, звернену до нього, Адначіїл почує будь-коли.

З 22 грудня по 19 січня. Янгол з ім’ям Камбіїл наділяє своїх підопічних відвагою та сміливістю. Він навіть допомагає їм здійснювати ризиковані вчинки, оскільки симпатизує авантюрним натурам і любителям гострих відчуттів. Молитися Камбіїлу краще перед сном.

З 20 січня по 18 лютого. Янгол Катетіл наділяє підопічних гармонією і почуттям прекрасного, а також любов’ю до природи. Він дарує людям проникливість і допомагає у навчанні. Звертатися до цього янгола краще перед важливою подією або ухваленням серйозного рішення.

З 19 лютого по 20 березня. Янгол-охоронець з ім’ям Егалміїл допомагає досягти успіху в кар’єрі та коханні, відчути впевненість у собі. Найкращий час для звернення до цього янгола – після 12 години.

В ісламі людину захищають різні янголи

Янголи-охоронці є не лише у християнстві, а й у ісламі. Вони згадуються у священному для мусульман Корані, де йдеться, що попереду та позаду кожної людини йдуть янголи-охоронці, які періодично змінюють один одного. Крім того, в мусульманстві прийнято вважати, що є янголи, які охороняють людину вдень, а є ті, що захищають її вночі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні