Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яПацієнти з раком легень можуть отримати допомогу безкоштовно: куди звертатися

Пацієнти з раком легень можуть отримати допомогу безкоштовно: куди звертатися

Этот материал также доступен на русском языке
Для отримання безкоштовної допомоги потрібно мати направлення від сімейного лікаря або лікарів-онкологів регіональних онкоцентрів.

Отримати висококваліфіковану і при цьому безкоштовну медичну допомогу пацієнти з діагнозом «рак легень» можуть у Національному інституті раку.

Для цього потрібно мати направлення від сімейного лікаря або лікарів-онкологів регіональних онкоцентрів, повідомляє Національна служба здоров’я (НСЗУ).

У відділенні пухлин легень та середостіння Інституту раку пацієнтам надаються консультації, комплексна діагностика та лікування, що включає медикаментозну терапію (хіміотерапія, таргетна терапія, імунотерапія), променеву терапію та хірургічні операції.

Щоб отримати медичну допомогу в Національному інституті раку, необхідно записатися через кол-центр інституту за номером (044) 293-21-50. Також в інституті можна отримати онлайн-консультацію лікаря. Для цього необхідно надіслати лист і проскановані документи на електронну пошту: [email protected]

Поставити запитання щодо медичної допомоги пацієнтам з раком легень можна на сайті за посиланням: https://unci.org.ua/pytannya-vidpovidi

Наразі в Інституті раку проводяться:

  • радикальні операції (лобектомія, білобектомія, пневмонектомія, анатомічні резекції сегментів легені, атипові резекції легені), у тому числі ендоскопічні;
  • операції, що потребують пластики судин або бронхів, включаючи протезування судин;
  • лазерні вапоризації пухлин трахеї та бронхів;
  • сумісні операції з хірургами інших спеціалізацій (кардіохірурги, нейрохірурги та інші).

Нагадуємо, що НСЗУ має договір на 15 пакетів послуг з Національним інститутом раку. А це означає, що ці послуги в інституті є безкоштовними.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні