Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачЕкскаватор з пробігом: вибір, вигода і де придбати

Екскаватор з пробігом: вибір, вигода і де придбати

Этот материал также доступен на русском языке
Під час проведення робіт, пов'язаних з копкою та переміщенням великої кількості ґрунту та інших порід не обійтися без спеціальної техніки. В цьому випадку поговоримо про екскаватор. Щоб не витрачати гроші на купівлю нової техніки, розглянемо переваги купівлі екскаватора, що був у вжитку.

Переваги б/в екскаватора?

Придбання спецтехніки, яка вже була в експлуатації, насамперед допомагає заощадити гроші. Але купити б/в екскаватор в Україні краще не «з рук», а в спеціалізованих магазинах, що торгують спецтехнікою, яка вже була в експлуатації.

Чому це важливо?

  • Придбавши екскаватор у спеціалізованому магазині, покупець може бути впевнений у тому, що техніка пройшла передпродажну підготовку та техобслуговування. А це означає, що вона повністю готова до використання.
  • Купуючи автотехніку у спецмагазинах, ви отримуєте гарантію якості. Також важливо пам’ятати про те, що продаж б/в екскаваторів проводиться з наступною техпідтримкою, яка надається покупцеві на більш вигідних умовах.

На що звернути увагу при виборі?

Купуючи новий екскаватор, слід звертати увагу на технічні характеристики. Але якщо вибирати техніку, яка вже була в експлуатації, знати лише характеристики недостатньо. Необхідно вивчити пропозицію докладніше.

На чому наголошувати?

  1. Звертайте увагу на країну-виробника та напрацювання мото-годин. Що б ви не купували, ім’я бренду завжди каже саме за себе. Найкращу спецтехніку, та екскаватори зокрема, виробляє компанія Volvo. Купуючи екскаватор важливо звертати увагу на напрацювання мото-годин. Рекомендується не більше 20 тисяч для екскаваторів відомих брендів та не більше 10 тисяч для спецтехніки менш відомих брендів.
  2. Протестуйте двигун та трансмісію. Оцініть, як кожна передача працює, а також зверніть увагу на плавність переходу з передачі на передачу, чи немає стрибків та інших непередбачених рухів.
  3. Уточніть у продавця, яка олія заливалася, і коли востаннє проводилася заміна. Які марки використовувалися.
  4. Вивчіть цілісність ковша та його роботу.
  5. Перевірте всі навісні елементи: якість роботи, мастило, наявність іржі та будь-яких пошкоджень.
  6. Перед покупкою оцініть відстань між місцем майбутньої експлуатації та магазином, у якому плануєте купувати спецтехніку. Це допоможе скоригувати витрати на транспортування.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні