Ароматна, вітамінізована, яскрава і красива – ваша заправка будь-який нудний зимовий суп перетворить на свято, нагадає весну чи літо – за вашим бажанням. Роботи небагато, а користі та запасів – на весь “сірий” сезон.
Заправка для супу
Помідори – 500 грамів, перець болгарський – 500 грамів, морква – 500 грамів, цибуля – 400 грамів, петрушка великий пучок і сіль – за смаком.
- Болгарський перець очистити від насіння та нарізати тонкими смужками.
- Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на великій тертці.
- Помідори (краще використовувати невеликі та тверді) нарізати часточками.
- У великій мисці зʼєднати всі підготовлені овочі, додати подрібнену зелень і всипати сіль.
- Ретельно перемішати та залишити на 10 хвилин.
- Розкласти овочеву заправку в стерилізовані банки, присипати зверху ще сіллю.
Банки закрити кришками та прибрати на зберігання в холодильник.