Корисні властивості лохини відомі з незапам’ятних часів. Проте культивувати цю смачну цілющу ягоду почали лише минулого століття.
Сьогодні вона активно використовується у фармацевтиці та кулінарії, будучи найважливішим інгредієнтом унікальних лікарських препаратів, а також вишуканих десертів, прохолодних напоїв, апетитної випічки.
Провідні ресторани світу включають страви з лохини в обов’язкове меню.
Популярність ягоди стрімко зростає. Вона визнана обов’язковою складовою правильного харчування та рекомендується всім, хто прагне оздоровити свій організм.
Серед корисних властивостей цієї ягоди – підвищення імунітету, покращення зору, зниження рівня цукру в крові, оздоровлення серця та судин.
Крім того, лохина виводить з організму радіоактивні елементи та уповільнює старіння нервових клітин, знижує апетит і нормалізує травлення.
Людям похилого віку лохина допоможе покращити розумові процеси та пам’ять.
Що стосується протипоказань, то ця ягода підвищує згортання крові, тому її не можна вживати тим, хто приймає кроворозріджувальні препарати.
Також лохину небажано включати до свого раціону тим, хто страждає на дискінезію жовчовивідних шляхів.
Нещодавна ми розповідали про корисні властивості кукурудзи.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…