Готуємо овочі правильно
Щоб баклажани не були гіркими
Баклажани треба нарізати кубиками або скибочками, посолити, витримати 20 хвилин, а потім промити холодною водою.
Як готувати цвітну капусту
Якщо цвітну капусту відварити у воді з додаванням молока, її колір не потемніє. Щоб капуста при варінні не мала неприємного запаху, покладіть у каструлю шматочок білого хліба або накрийте її тканиною, змоченою в оцті.
Секрети смаження кабачків, баклажанів та перцю
Майте на увазі, кабачки, баклажани або стручковий перець не рекомендується класти в недостатньо розігрітий жир, оскільки вони вбирають його частину, набувають неприємного смаку і важко перетравлюються.
Щоб посилити смак овочевого салату
Якщо перед викладенням салату натерти стінки часником, тоді смак і запах стануть більш вираженими, з легким свіжим запахом.