П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: намазка з кабачків

Готуємо смачно: намазка з кабачків

Этот материал также доступен на русском языке
Дивлячись на велику кількість і доступність кабачків, мимоволі запитуєш: "А що я з них не готував?" Ікра була, під сиром запікали, маринували та навіть робили вегетаріанську пасту.

Для тих, хто все ще перебуває у пошуках простих овочевих рецептів, у нас припасений легкий спосіб приготування кабачків.

Намазка з кабачків

Кабачок – 500 грамів, цибуля – 2 штуки, морква – 2 штуки, часник – 2 зубчики, плавлений сир – 1 штука, сіль, олія, перець, сухий часник – за смаком.

Приготування

  • Нарізати цибулю, часник та кабачок. Моркву натерти на тертці.
  • У каструлі з товстим дном підсмажити спочатку цибулю до прозорості.
  • Додати у цибулю моркву і тушкувати все 5 хвилин.
  • Далі додати кабачок та часник, тушкувати під кришкою 15 хвилин.
  • Додати сіль, перець, сухий часник. Перемішати, зняти з вогню і охолодити.
  • Охолоджені овочі перекласти у чашу блендера, додати подрібнений кріп і плавлений сир. Збити все до однорідності.

Подавати намазку з підсмаженим хлібом.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні