Для тих, хто все ще перебуває у пошуках простих овочевих рецептів, у нас припасений легкий спосіб приготування кабачків.
Намазка з кабачків
Кабачок – 500 грамів, цибуля – 2 штуки, морква – 2 штуки, часник – 2 зубчики, плавлений сир – 1 штука, сіль, олія, перець, сухий часник – за смаком.
Приготування
- Нарізати цибулю, часник та кабачок. Моркву натерти на тертці.
- У каструлі з товстим дном підсмажити спочатку цибулю до прозорості.
- Додати у цибулю моркву і тушкувати все 5 хвилин.
- Далі додати кабачок та часник, тушкувати під кришкою 15 хвилин.
- Додати сіль, перець, сухий часник. Перемішати, зняти з вогню і охолодити.
- Охолоджені овочі перекласти у чашу блендера, додати подрібнений кріп і плавлений сир. Збити все до однорідності.
Подавати намазку з підсмаженим хлібом.