Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаСтаттіПутівник Штутгартом: корисні поради для туристів

Путівник Штутгартом: корисні поради для туристів

Этот материал также доступен на русском языке
Штутгарт знаходиться у мальовничій долині на березі річки Неккар. Багато вулиць цього міста закінчуються сходами, що ведуть до вершин пагорбів, звідки відкриваються мальовничі панорами на місто та його околиці. Фантастичні будівлі модних картинних галерей та музеїв, розташовані на тлі готичних веж та середньовічних замків, захоплюють гостей міста.

Дістатись сюди з України можна комфортабельним автобусом компанії Benz Express. Автобус Київ-Штутгарт можна забронювати онлайн, вибравши зручні дати для поїздки.

Штутгарт дивує та захоплює кожного, хто сюди приїжджає; це зручне місце для життя та відпочинку, до якого хочеться повернутися ще не раз. Він пропонує гостям чудові вулиці та площі, величні палаци та готичні храми, захоплюючі музеї та унікальні картинні галереї. Не вистачить і тижня, щоб відвідати найвідоміші пам’ятки міста.

Туристам, які приїжджають до Штутгарту, необхідно зробити такі речі:

  1. Пройтися однією з найкрасивіших площ Європи — Палацової. Вона з’явилася в середині 1900-х років і відразу стала улюбленим місцем променаду для мешканців і гостей.
  2. Вразити велич Старого замку. Його почали зводити ще V столітті, окремі частини будівель X століття збереглися донині. Замок було відновлено та добудовано герцогами Вюртембергських у XVI столітті. Ви можете побачити внутрішній дворик, створений з витонченістю ренесансу.
  3. Прогулятися замком Солітюд. Цей розкішний палацовий комплекс розташований за 10 км від Штутгарта. Карл Євген побудував замок, щоб знайти спокій та усамітнення у його стінах. Палац має вишуканий фасад у дусі рококо, а інтер’єри оформлені у стилі класицизм.
  4. Помолитися у Монастирській церкві — головному лютеранському храмі міста. Ця будівля була збудована в X столітті і вважається чудовим прикладом раннього Середньовіччя. Насолоджуйтесь унікальними фресками церкви XIII століття, які дійшли до наших часів.
  5. Відвідати будинок музею Mercedes-Benz. Споруда великого розміру у формі трилистої конюшини привертає увагу туристів. Захоплені відвідувачі можуть побачити майбутні моделі всесвітньо відомої компанії та старі автомобілі, що належать відомим людям.
  6. Завітати до Державної галереї, щоб побачити унікальні предмети мистецтва. Будівля, побудована у стилі постмодернізму, є чудовою окрасою сучасної частини міста. Картини, що раніше належали королю Вільгельму I Вюртембергському, становлять основу колекції галереї. Тут також зібрані полотна художників ХІХ та ХХ століть.
  7. Відправитися на покупки знаменитою Кенігштрассе, найдовшою пішохідною вулицею Європи. Тут знаходяться торгові центри, модні бутіки та магазини відомих брендів.

Поїздка до Штутгарту дає можливість дізнатися більше про культуру та звичаї Німеччини, побачити знамениті пам’ятки та дізнатися багато нового. Відпочинок стане максимально захоплюючим та корисним, якщо заздалегідь скласти маршрут.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні