Готується вишнева бабка дуже просто, всього за кілька дій, а виходить дуже ароматною, соковитою та смачною. Такий десерт можна і приготувати домашнім, і на святковий стіл подати.
Вишні – 250 грамів, сметана – 4 столові ложки, яйця – 2 штуки, цукор – 3 столові ложки, борошно – 3 столові ложки, масло вершкове – 1 столова ложка, сухарі панірувальні – 1 столова ложка, кориця та бодян – за смаком.
Багато пенсій були занижені через відсутність актуальних даних про зарплату і стаж. Нова автоматизована система…
У ПФУ пояснили, як діяти у випадках, коли людина має право одночасно на пенсію за…
Знання цих типових помилок - перший крок до їх запобігання. Усвідомлюючи, що саме найчастіше заважає…
Деякі українці зможуть отримати компенсації за оренду житла. Як отримати кошти й хто саме може…
Масштабна зимова допомога на підході. Грошові виплати й утеплення осель — новий план підтримки для…
ПФУ оновив правила розрахунку субсидій. Що тепер враховуються при призначенні допомоги і як це впливає…