Суперечки про те, які рецепти соусів до м’яса найкращі, продовжуватимуться нескінченно. Це не дивно, адже в будь-якій кухні світу можна вибрати щонайменше один варіант добавки до м’яса, який вас приємно здивує.
Мабуть, єдина проблема – це вибрати з усього різноманіття соусів “той самий”, який зачепить.
Інгредієнти: кисло-солодкі яблука – 4 штуки, цукор – 100 г, половина лимона, мінеральна вода без газу – 1-2 склянки (залежно від соковитості яблук), кориця – за смаком.
Подавати до м’ясних страв.
Пенсіонерка звернулася до ПФУ за доплатою за вік, але отримала відмову. У чому причина і…
Пенсійний фонд України отримав нові обов’язки — тепер саме він опікується багатьма видами соціальних виплат.…
Наразі це вже четвертий регіональний форум, який організовано за підтримки проєкту Реабілітація в Україні (Rehab4U).
Український ринок демонструє стабільно високий інтерес до продукції з Піднебесної протягом останніх десятиліть. Цей тренд…
Як збільшити врожай огірків за допомогою копійчаного засобу, який є в кожній домашній аптечці. Огірки…
Галета – це французька страва, що нагадує відкритий пиріг. Галету можна готувати із солоною або…