Суперечки про те, які рецепти соусів до м’яса найкращі, продовжуватимуться нескінченно. Це не дивно, адже в будь-якій кухні світу можна вибрати щонайменше один варіант добавки до м’яса, який вас приємно здивує.
Мабуть, єдина проблема – це вибрати з усього різноманіття соусів “той самий”, який зачепить.
Інгредієнти: кисло-солодкі яблука – 4 штуки, цукор – 100 г, половина лимона, мінеральна вода без газу – 1-2 склянки (залежно від соковитості яблук), кориця – за смаком.
Подавати до м’ясних страв.
Українцям обіцяють новий стрибок вартості дров. Актуальні дані та поради лісників.
З листопада в Україні діють оновлені правила щодо відстрочок від мобілізації. Частина категорій тепер отримує…
У фасуванні сипучих товарів одним із найбільш практичних рішень є використання пакетів-слайдерів, які забезпечують збереження…
Брюссель вагається, а у Києві рахують тижні до катастрофи. До чого може призвести зволікання з…
Швидкі зміни, щільний графік і постійні подразники виснажують нервову систему сильніше, ніж здається на перший…
Чорна ніжка здатна знищити всю розсаду за лічені дні, але підготовка ґрунту восени допоможе назавжди…