Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедія"Цвях програми" будь-якого літнього застілля: малосольні огірки гарячим способом

“Цвях програми” будь-якого літнього застілля: малосольні огірки гарячим способом

Этот материал также доступен на русском языке
Молода картопля з кропом і вершковим маслом, свіжий хліб із салом та гірчицею та малосольні огірки – так виглядає швидкий та смачний літній обід, та й вечеря... На будь-якому застілля огірки будуть доречними та в центрі уваги.

Малосольні огірки гарячим способом

«Огірки – 1 кілограм, часник – 5-6 зубчиків, кріп – половина пучка, листя хрону – 3-4 листи, вода – 1 літр, сіль – 1 столова ложка, чорний перець горошком – половина чайної ложки.

З двох боків зрізати в огірків кінчики, крупно нарізати часник.

Огірки викласти шарами у каструлю, перекладаючи часником, гілочками кропу і листям хрону.

Додати у воду сіль та перець, довести до кипіння.

Залити огірки гарячим розсолом, зверху накрити тарілкою і придавити невеликим вантажем, щоб вони не спливли.

Залиште огірки на 8-12 годин при кімнатній температурі.

Василь Федорович, Миколаївська обл.»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні