Взагалі малину можна їсти замість таблеток – в ній міститься саліцилова кислота, яка має жарознижувальний ефект. Також у ягоді міститься вітамін С, велика кількість вітамінів групи В та А, марганець, кальцій, залізо, фосфор, натрій, хром, цинк.
Плоди малини навіть після термічної обробки зберігають свої корисні властивості: сприятливо впливають на роботу серця, зменшують запалення і протидіють інфекціям.
Малина – 400 грамів, вершки – 200 грамів, цукор – 100 грамів, желатин – 2 чайні ложки.
Подавати десерт у холодному вигляді.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…