Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк група крові впливає на наш характер та долю

Як група крові впливає на наш характер та долю

Этот материал также доступен на русском языке
Багато які сучасні дослідники вважають, що кров певної групи з'являється в людини не випадково. Вона впливає не тільки на здоров'я, а й на характер і психологічні особливості, які багато що визначають у нашій долі.

Подібні дослідження проводилися лікарями та психологами у багатьох зарубіжних дослідницьких центрах, зокрема у Гарвардському університеті.

Перша група крові: природжені лідери

У людей з першою групою крові лідерство, що називається, у крові. Вони не бояться брати на себе відповідальність і частіше за інших стають провідниками чогось нового, прогресивного. Вони люблять подорожувати, вивчати світ, шукати нові рішення, тому серед них багато вчених та мандрівників.

Якщо люди з першою групою крові зупиняються у розвитку, вибирають пасивний спосіб життя і відмовляються від лідерства, вони починають хворіти, а їхній характер змінюється на гірший бік. І що більше людина з першою групою крові зациклюється на собі і відмовляється цікавитися навколишнім світом, то складнішим стає її життя.

Друга група крові: жертвують собою, допомагають іншим

Покликання людей з другою групою крові – служити на користь людям, дбати про оточуючих. Люди з другою групою крові – емоційні та щирі, вони більше за інших переживають через дрібниці. Саме тому часто страждають від серцево-судинних захворювань. Їхнє завдання – навчитися жити з відкритою душею і не приймати все близько до серця.

Людям з другою групою крові слід пам’ятати, що кидатися на допомогу іншим потрібно з розумом – якщо вони впевнені, що їхня підтримка бажана та своєчасна. Тільки в такому разі їхнє життя буде гармонійним.

До речі, цікавий факт: досліджуючи мумії фараонів, вчені виявили, що вони за життя мали другу групу крові з негативним резусом.

Третя група крові: справжні майстри і перфекціоністи

Люди з третьою групою крові – вольові й креативні оптимісти. Це про них найчастіше говорять : «У нього золоті руки». Для них головне – знайти справу до душі і займатися нею все життя. Серед таких людей можуть бути як токар, так і хірург. Вони люблять свою справу, постійно вдосконалюють свою майстерність і рідко виходять із себе. Незважаючи на це, спілкуватися з такими людьми непросто, оскільки вони практично ніколи не вибачають образ.

Таким людям треба бути відповідальними і зберігати рівновагу у відносинах, емоціях, житті. А найголовніше – тримати слово і виконувати обіцянки. Інакше їх починає підводити здоров’я, а люди поруч з ними приречені страждати.

 Четверта група крові: знають, як змінити світ

Четверта група крові – найрідкісніша, її мають лише вісім відсотків людей на планеті. Їхнє покликання – бути наставниками, навчати і спрямовувати інших. Крім того, люди з четвертою групою крові інтуїтивно знають, як змінити світ на краще. Але життя в світі жорстокості і воєн дається їм дуже важко.

Якщо люди з четвертою групою відмовляються допомагати людям або вчити того, що вміють самі, то починають заздрити тим, у кого щось виходить краще. Також їм потрібно позбавлятися нерішучості й розвивати почуття гумору.

Де працівників визначають за групою крові?

В Японії вважається, що група крові визначає характер та індивідуальні особливості людини. Є навіть ціла філософія «кецу–екі-гата» (у перекладі – визначення темпераменту за групою крові), яку керівники підприємств використовують під час прийому працівників на роботу: претендент на ту чи іншу посаду в резюме мусить вказувати свою групу крові.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні