Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачОсінь 2023: модні фасони жіночого верхнього одягу

Осінь 2023: модні фасони жіночого верхнього одягу

Этот материал также доступен на русском языке
Фешн-індустрія завжди працює на перспективу. Поки в гардеробі українок переважають сарафани та літні сукні, виробники готуються до нового осінньо-зимового сезону.

На міжнародному сайті TT Turk легко купити пуховик жіночий Туреччина завжди славилася своїми водонепроникними невагомими куртками та модними шубками.

Тренч

Легкий плащ у стилістиці 70-х років минулого століття знову у тренді. Актуальний прямий крій довжиною міді, однобортний або двобортний.

Стилісти тонко інтерпретують модні акценти часів молодості Алена Делона, Софі Лорен та Одрі Хепберн:

  • пелерини до середини грудей чи великі декоративні елементи на передніх поличках;
  • великі накладні кишені;
  • широкі коміри складного крою;
  • довгий та широкий пояс із тканини основи;
  • мілітарі-оздоблення рукавів: планки, гудзики, широкі манжети.

Сучасні моделі нерідко виконують роль віндстопера, виконані з тканини, що не продувається, доповнені блискавками для оптимальної терморегуляції.

Шубка зі штучного хутра

Продовження теми тренчкоту у зимовому варіанті. Екошубки з м’якого хутра з м’яким блиском майже нічого не важать, добре утримують тепло, створюють модний та трохи іронічний міський образ. Актуальні моделі з відкладним коміром довжиною до середини стегна та подовжені трапеції з великим каптуром.

Пуховики з широкими стьобаними смугами або ромбами

Утеплювач створює повітряні пастки, які акумулюють тепло, створюють природний термобар’єр між зовнішнім середовищем та шкірою. Неткані утеплювачі нового покоління з поліефірних волокон досить тонкі, не псують зовнішній вигляд пуховика, не скочуються в ком після тривалого використання або прання. Модельєри скористалися можливостями нових утеплювачів: у моді знову пуховики з мінімальною простібкою, ширина смуг досягає 20-25 сантиметрів.

Куртки-пуховики довжиною до талії

Після пандемії з оверсайзом та безрозмірними трикотажними костюмами дівчатам знову хочеться демонструвати струнку фігуру, підтягнутий прес та довгі ноги. Об’ємний пуховик довжиною до талії візуально подовжує ноги, робить фігуру на кілька кілограмів легшим. Короткі пуховики поєднуються з модними кроп-топами та екстракороткими светрами.

Актуальні моделі від відомих турецьких брендів вже у продажу на TT Turk. Замовлення комплектують у Стамбулі та надсилають в Україну адресною доставкою. Посилання прибуває за 14-21 день. Варто поквапитись.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні