Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМісячний календар стрижок на червень: у які дні найкраще планувати похід до...

Місячний календар стрижок на червень: у які дні найкраще планувати похід до перукарні

Этот материал также доступен на русском языке
Влітку хочеться виглядати особливо привабливо. А зачіска відіграє важливу роль у створенні образу. Щоб стрижка принесла лише позитивні емоції, до майстра краще ходити у сприятливі дні.

Деякі люди, коли збираються сходити до салону краси, звертають увагу на фази Місяця. Публікуємо місячний календар стрижок на червень 2023 року, виділивши сприятливі дні для походу до перукарні.

Місячний календар стрижок на червень

Сприятливі дні

1, 2, 14, 15, 16, 22, 25, 29 червня – найкращий час для стрижки. Можете сміливо експериментувати з різними зачісками. Фарбування теж принесе бажаний результат.

3, 4, 21, 23, 24, 26 червня добрий час для стрижки та зміни іміджу в цілому. Волосся стане сильнішим і менше випадатиме.

5, 6, 7, 9, 10, 11, 17, 27, 28, 30 червня – сприятливі дні для фарбування волосся та його оздоровлення. Чудовий результат дадуть маски для росту, які можна робити у домашніх умовах.

Несприятливі дні

8, 19, 20 червня – утримайтеся від походу до перукарні. Стрижка напевно вам не сподобається, та й волосся зростатиме повільніше. Але якщо є бажання пофарбуватися – не бійтеся: новий колір вам личитиме.

12, 13, 18 червня – не рекомендується стригти волосся у ці дні. Це може вплинути на вашу енергетику і негативно позначитися на здоров’ї. Не слід у цей день змінювати колір волосся.

Нове на сайті