Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк виглядати розкішно за скромного бюджету

Як виглядати розкішно за скромного бюджету

Этот материал также доступен на русском языке
Скільки б стереотипів не зруйнувало сучасне суспільство, звичка судити на вигляд все ще тримається на плаву. Існує поширена хибна думка, що шикарно виглядати можуть собі дозволити тільки люди з високим достатком.

Пропонуємо випробувати кілька нехитрих прийомів, які перетворять ваш повсякденний образ зі скромного на розкішний при тому ж бюджеті.

Ненав’язливі прикраси

Кільця на кожному пальці – сміливий, але завжди доречний тренд. Двох-трьох прикрас різних типів зазвичай досить, але вони повинні поєднуватися, як і всі предмети одягу. Чим більше використовуєте аксесуари, тим менше – ювелірні вироби. Не зациклюйтесь на вартості, адже можна придбати срібні сережки недорого, але завдяки пологу або позолоті їх блиск буде порівняний з білим золотом або платиною.

Баланс аксесуарів

Яскравий строкатий предмет здатний надати стриманому образу вишуканості та підкреслити індивідуальність. Однак і тут варто знати міру. Наприклад, у зоні голови не повинно бути більше трьох речей та прикрас. Виберіть один предмет, який стане центральною частиною вбрання. Решта має лише делікатно його обрамляти, але не перетягувати увагу.

Деталі одягу

Одяг, незалежно від бренду, може бути помічником, приховуючи недосконалості та підкреслюючи переваги, або ворогом, миттєво здешевивши образ.

  1. Віддавайте перевагу класиці: натуральним тканинам, стриманим формам та принтам, які не виходять з моди та легко поєднуються.
  2. Підшивайте одяг в ательє, щоб він сидів ідеально, незалежно від розміру та логотипу на бирці.
  3. При створенні образу підбирайте речі в єдиній колірній гамі.
  4. Комбінуйте різні текстури, наприклад хутро та шовк або денім та мереживо.
  5. Заміна фурнітури може якісно покращити зовнішній вигляд речей.

Приділяйте більше уваги догляду за одягом – пранню, сушінню та прасуванні за рекомендаціями виробника. Це допоможе зберегти новий вигляд речей дуже довго.

Якісне взуття

Не заощаджуйте на взутті, адже дешеві туфлі швидко зносяться, зіпсувавши всі ваші старання без шансу на порятунок. У пріоритеті – традиційні форми та відтінки, мінімум декоративних елементів. Взуття із зернистої шкіри або бархатистої замші виглядає дорожче, ніж із гладкої або лакової. Невисокі підбори миттєво надають образу елегантності.

Догляд за собою

Не має значення, що надіто, якщо у вас втомлений зовнішній вигляд. Суха або проблемна шкіра, темні кола навколо очей, зламаний ніготь і відрослі коріння волосся привертають увагу наполегливіше, ніж золотистий логотип Chanel або LV. Збалансований робочий графік, якісний сон та здорове харчування – головні елементи розкішного життя.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні