Завдяки низькій калорійності, страва на такій овочевій основі може стати гарною альтернативою традиційним варіантам. Якщо його готують у духовці, рекомендується розігрівати побутовий прилад до 180 градусів.
Інгредієнти: куряче філе – 150 грамів, соєвий соус – 2 столові ложки, кабачки – 1 штука, яйця – 1 штука, борошно – 100 грамів, помідори – 1-2 штуки, твердий сир – 100 грамів, зелена цибуля, кріп, сіль перець – за смаком.
Потім посипте піцу тертим сиром та зеленню і відправте в духовку ще на 5–7 хвилин.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…