No menu items!
П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачЗолоті сережки – прикраса актуальна для всіх і завжди

Золоті сережки – прикраса актуальна для всіх і завжди

У вашому ювелірному арсеналі точно є цей аксесуар. Він настільки універсальний що став маст хев елементом. Але не дивлячись на те, що у майже всіх красунь в ящичку з дорогоцінностями така прикраса є, більшість із панянок мріють придбати ще кілька варіацій на цю тему.

Отже, золоті сережки – найпопулярніша прикраса і це підтверджують експерти УкрЗолото, які відслідковують і останні тренди та настрої споживачів. Унікальність аксесуара в, тому що він актуальний як для жінок, так і для чоловіків і дітей. Правда чоловіки носять одну сережку, а не дві, а для дітей розроблені особливі колекції з дуже лаконічними варіаціями в стилі мінімалізму. Щодо колекцій для жінок, то скоріше вийде сказати чого в них немає ніж перерахувати те що є.

Красиво і респектабельно

Золото – то улюблений дорогоцінний метал майстрів ювелірних справ, бо він дозволяє реалізувати самі дивні та сміливі фантазії спеціалістів. Голд високої проби здатен прослужити багато років і не втратити свого акуратного вигляду. Крім того, золото то мета поза трендами і навіть капризна та примхлива Пані мода над ним не має влади. Тобто купивши золоті сережки можна не хвилюватися що колись вони стануть модними аутсайдерами.

Крім того, колекції брендів дивують різноманіттям видів форм, розмірів, цін. Так, ціни на вироби теж різні і залежать від багатьох факторів. Так на вартість впливає:

  • Вага виробу (кількість використаного металу);
  • Наявність декору (коштовного каміння, наприклад);
  • Складності виконання;
  • Конструкції;
  • Марки виробника;
  • Унікальності дизайну.

Всі вироби які представлені на вибір споживачам дуже красиві, але відрізняє їх стилістика та дизайн, а також кольорова палітра. Це пояснюється тим що використовуються різні сплави та покриття. Так білим золото стає завдяки родію, який до речі коштує дорожче ніж платина. Але покриття родієве додає золоту ще більшої зносостійкості підвищує його гіпоалергенність і робить метал ще блискучішим. В результаті сережки золоті з білого голда виглядають дуже яскраво і стильно.

Якщо ви віддаєте перевагу класичному виконанню – червоне золото для вас або жовте. Популярними стали також сережки виконані з різних сплавів. Поєднання різних сплавів виглядає дуже стильно й оригінально.

Консультанти UkrZoloto радо допоможуть вам визначитися з покупкою. Оцінити дизайнерські рішення вийде за допомогою фото. Детальний опис «розповість» про склад, стиль, вагу, використані для декору матеріали. В результаті у вас в арсеналі з’явиться шикарна обновка актуальна в будь-які ситуації в комбінації з самим різними нарядами.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні