Свою історію майонез розпочав у 1757 році у місті Маон. З того часу він підкорив увесь світ, його виробництво поставлене на промислові рейки. Майонез можна приготувати самостійно.
Магазинний майонез відрізняється від приготовленого вдома і може викликати в організму звикання, тому часто хочеться вживати в їжу. З цієї причини важливо знати термін зберігання майонезу.
У магазині майонез має зберігатися у приміщеннях або холодильниках, що охолоджуються, при циркуляції повітря і при температурі не нижче за нуль і не вище за +18 градусів. Термін зберігання встановлюється кожним виробником.
Після розкриття упаковки майонез необхідно зберігати у холодильнику.
Майонез можна приготувати самостійно. Для нього потрібно небагато інгредієнтів. Знадобиться
Далі, використовуючи кухонну техніку, можна отримати чудовий майонез.
Домашній майонез потрібно зберігати обов’язково у холодильнику у скляній банці з кришкою. Термін зберігання домашнього майонезу – максимум 4 дні
Багато українських пенсіонерів очікують, що після досягнення 65-річного віку їхня пенсія зросте автоматично. Проте на…
Волоські горіхи можуть втратити смак і аромат, якщо збирати їх неправильно або поспішати зі зберіганням.…
Забудьте про довгі години на кухні – цей десерт готується швидше, ніж ви встигнете заварити…
Традиційне літнє заняття для багатьох українців може обернутися солідними штрафами. До чого варто бути готовим.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від держави. Яким критеріям потрібно відповідати та як зареєструватися.
Сектор газованих напоїв — це одна з найбільш налагоджених систем виробництва в харчовій промисловості. Тут…