Свою історію майонез розпочав у 1757 році у місті Маон. З того часу він підкорив увесь світ, його виробництво поставлене на промислові рейки. Майонез можна приготувати самостійно.
Магазинний майонез відрізняється від приготовленого вдома і може викликати в організму звикання, тому часто хочеться вживати в їжу. З цієї причини важливо знати термін зберігання майонезу.
У магазині майонез має зберігатися у приміщеннях або холодильниках, що охолоджуються, при циркуляції повітря і при температурі не нижче за нуль і не вище за +18 градусів. Термін зберігання встановлюється кожним виробником.
Після розкриття упаковки майонез необхідно зберігати у холодильнику.
Майонез можна приготувати самостійно. Для нього потрібно небагато інгредієнтів. Знадобиться
Далі, використовуючи кухонну техніку, можна отримати чудовий майонез.
Домашній майонез потрібно зберігати обов’язково у холодильнику у скляній банці з кришкою. Термін зберігання домашнього майонезу – максимум 4 дні
Чимало українських пенсіонерів, які не виїхали з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей і…
Багато літніх людей помічають, що ввечері ноги стають важкими, з'являється втома і ниючий біль. У…
Якщо ви хочете, щоб ваші огірки плодоносили все літо, постарайтеся забезпечити їм догляд. Нічого складного…
Cоус з кропу – універсальна домашня заготівля. Її можна використовувати одразу, можна зберігати тривалий час…
Якщо документ про право власності на житло втрачено або пошкоджено, наприклад, через війну, потрібно оформити…
Деяким пенсіонерам в Україні виплатять одноразову грошову допомогу від 2500 до 4000 гривень. Але є…