Свою історію майонез розпочав у 1757 році у місті Маон. З того часу він підкорив увесь світ, його виробництво поставлене на промислові рейки. Майонез можна приготувати самостійно.
Магазинний майонез відрізняється від приготовленого вдома і може викликати в організму звикання, тому часто хочеться вживати в їжу. З цієї причини важливо знати термін зберігання майонезу.
У магазині майонез має зберігатися у приміщеннях або холодильниках, що охолоджуються, при циркуляції повітря і при температурі не нижче за нуль і не вище за +18 градусів. Термін зберігання встановлюється кожним виробником.
Після розкриття упаковки майонез необхідно зберігати у холодильнику.
Майонез можна приготувати самостійно. Для нього потрібно небагато інгредієнтів. Знадобиться
Далі, використовуючи кухонну техніку, можна отримати чудовий майонез.
Домашній майонез потрібно зберігати обов’язково у холодильнику у скляній банці з кришкою. Термін зберігання домашнього майонезу – максимум 4 дні
Для багатьох внутрішньо переміщених осіб оплата комунальних послуг стає значним фінансовим навантаженням. Що потрібно для…
Українці втрачають гроші, виходячи на пенсію вчасно. Як один рік роботи дає +6% до виплат.
Сьогодні пропонуємо вам рецепт незвичайної каші, яку готують на весілля і у будні. Це етнічна…
Сильні пориви вітру та змішані опади. Детальний прогноз погоди на вівторок.
Геомагнітні збурення у вівторок посиляться. Якими вони будуть і хто відчує зміни першим?
Ваша побутова техніка в зоні ризику. Стабілізатор, реле чи ДБЖ: який захист справді працює в…