Бісквітне тісто складається з яєць, цукру та борошна. Його не замішують (як, наприклад, дріжджове), з ним чинять по-іншому. Яйця та цукор перед з’єднанням з борошном потрібно ретельно збити разом. Для кращого ефекту білки та жовтки збивають окремо.
При тривалому перемішуванні бульбашки повітря лопаються, тісто осідає. Вироби з такого тіста погано піднімаються, залишаються непропеченими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно замішувати пісочне тісто та як правильно замісити дріжджове тісто, щоб здивувати всіх.
Кукурудзяні палички – один із улюблених з дитинства десертів і перекусів. Зазвичай це одні з…
Томати вирощують майже всі городники, але не всім вдається збирати рекордні врожаї помідорів. А все…
В Україні 22 травня у погоді не буде суттєвих змін. Увесь час має бути тепло.…
Чи варто очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Інсультом називають раптове порушення кровообігу мозку. Він виникає при зупинці кровотоку однією з артерій. Кров…
Шведський шоколадний пиріг - це неймовірно вишукані солодкі ласощі. Він поєднує в собі ніжний шоколадний…