Бісквітне тісто складається з яєць, цукру та борошна. Його не замішують (як, наприклад, дріжджове), з ним чинять по-іншому. Яйця та цукор перед з’єднанням з борошном потрібно ретельно збити разом. Для кращого ефекту білки та жовтки збивають окремо.
При тривалому перемішуванні бульбашки повітря лопаються, тісто осідає. Вироби з такого тіста погано піднімаються, залишаються непропеченими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно замішувати пісочне тісто та як правильно замісити дріжджове тісто, щоб здивувати всіх.
Як характеризують геомагнітну обстановку астрофізики? Які рекомендації дають метеозалежним людям?
Хочете зміцнити серце та судини? Зі статті дізнаєтеся, які продукти слід виключити з меню, а…
Незважаючи на пенсійний статус, українці можуть бути мобілізовані. Хтось підлягає мобілізації, а хтось точно отримає…
Хочеш перевести трудову книжку до електронного формату, але ПФУ не приймає заяви? Швидше за все,…
Якщо ви шукаєте закуску, яку можна приготувати з доступних овочів, зверніть увагу на цей рецепт.…
Обстріли енергетичної інфраструктури з боку РФ створюють ризик тривалих відключень електроенергії. Центр стратегічних комунікацій розповів,…