Бісквітне тісто складається з яєць, цукру та борошна. Його не замішують (як, наприклад, дріжджове), з ним чинять по-іншому. Яйця та цукор перед з’єднанням з борошном потрібно ретельно збити разом. Для кращого ефекту білки та жовтки збивають окремо.
При тривалому перемішуванні бульбашки повітря лопаються, тісто осідає. Вироби з такого тіста погано піднімаються, залишаються непропеченими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно замішувати пісочне тісто та як правильно замісити дріжджове тісто, щоб здивувати всіх.
З 1 липня в Україні буде запроваджено нову базову соціальну допомогу. Розмір соцвиплат значно підвищиться,…
20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.
У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.
Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…