Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаРізнеЗбираємо книги для Херсонщини: допомогти може кожен

Збираємо книги для Херсонщини: допомогти може кожен

Этот материал также доступен на русском языке
Продовжується реалізація проекту зі збирання книг для розорених бібліотек Херсонщини.

Російські окупанти все знищують і грабують на своєму шляху, у тому числі – заклади культури. Зокрема було розорено Херсонську обласну наукову бібліотеку імені Олеся Гончара. Редакція “На пенсії” звернулася до вас, наші читачі, із проханням допомогти бібліотеці поповнити книжкові запаси.

Сама редакція теж не залишилася осторонь – будь-яку добру справу треба робити разом. Ми закупили понад п’ятдесят нових книжок українською мовою і відправили їх у «Гончарівку». Разом з книгами виїхала і передплата газети «На пенсії» за 2022 рік.

За словами Олени Жогалевої, завідувачки відділу формування бібліотечних фондів, з початку окупації бібліотека, зі зрозумілих причин, не отримувала газети. А читачам дуже важливо знати про все, що сталося в країні за цей час.

Бібліотека ім. О. Гончара продовжує приймати в дар дитячу і підліткову літературу, «дорослі» книжки українською та англійською мовами, виданими після 2000 року.

Книжки можна відправляти до відділення №20 «Нової пошти» у Херсоні.

Телефон для зв’язку з Оленою Жогалевою: (066) 52-57-888.

Одеса допомагає: Асоціація болгар України передає книжкові скарби до пункту збору в Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М.Грушевського для відправлення у Херсон.

Бібліотекарі відділу наукової інформації та бібліографії Алла Тягай та Альона Кисельова приймають подарунки від редакції.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні