Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачНакладні вії: ефектний погляд без зайвих зусиль

Накладні вії: ефектний погляд без зайвих зусиль

Этот материал также доступен на русском языке
Світлі чи рідкі вії вже давно не проблема. Збільшити довжину і надати їм потрібного об'єму можна за допомогою накладних вій. Такі вії подарують ефектний погляд без зайвих зусиль. Найважливіше: купити накладні вії гарної якості.

Які бувають і де купити накладні вії?

Якщо ви зупинили свій вибір на накладних віях (зразки можна подивитися, наприклад, тут: https://amoreshop.com.ua/nakladnye-resnicy/), то повинні знати, що всі вони поділяються на дві великі групи:

  • вії-пучки;
  • стрічкові вії.

Широкий вибір пучкових вій представлений у магазині AmoreShop. Також тут можна придбати клей для вій та необхідні додаткові витратні матеріали. У магазині діють бонусна програма та програма лояльності, тому вам завжди запропонують найкращий варіант за цікавою ціною.

Якщо ви не знаєте, які накладні вії вибрати – потрібно розібратися в головних відмінностях і купити варіант, що сподобався.

Отже, вії-пучки складаються з ниток, які дбайливо зібрані в пучок (звідси і назви цього виду накладних вій). Найчастіше на одну повіку приклеюється по кілька пучків, а щоб погляд був вишуканим, а вії виглядали пишними та доглянутими застосовуються пучки різної довжини. Вії кріпляться до зовнішнього кута ока, ті, що коротше – до внутрішнього.

Стрічкові вії мають плоску поверхню, за допомогою якої їх можна легко прикріпити до верхнього віку. При виборі накладних вій стрічкового типу, важливо звернути увагу на колір смужки, яка буде кріпитися до віку. Для повсякденного макіяжу потрібно купити накладні вії з прозорою стрічкою, для макіяжу на вечір цілком підійдуть накладні вії зі стрічкою чорного кольору. Купуючи накладні вії-стрічки, потрібно також знати, що вони бувають різної довжини. Таким чином, перед покупкою необхідно визначитись із довжиною бажаних вій. Великий вибір накладних вій представлено в інтернет-магазині amoreshop.com.ua. Також у магазині працює безкоштовна гаряча лінія, зателефонувавши на яку ви зможете дізнатися докладну інформацію про товар та не помилитися з вибором.

З чого роблять накладні вії?

Накладні вії виготовляються із різних видів матеріалу. Саме від матеріалу загалом залежить ціна, за якою ви зможете купити накладні вії.

Як правило, для виготовлення вій використовуються:

  1. Натуральні волокна. Такі вії виготовляються з натурального волосся або з вовни тварин. Ціна виробу буде вищою за штучні аналоги, але при цьому ви матимете природні, розкішні вії.
  2. Синтетичні волокна. Вії, виготовлені із синтетичних волокон найчастіше можна зустріти на прилавках магазинів. Вони виглядають густішими та мають насичений колір.
  3. Мікс синтетичних та натуральних волокон. Такі вії виглядають природніше, але при цьому подарують небувалий обсяг.
  4. Бамбукові волокна. Ці вії легші та м’якші за своїх синтетичних побратимів, тому носити їх одне задоволення.

Нове на сайті