Коли тісто підійде і збільшиться в обсязі, знову акуратно обім’яти його руками.
Тим часом приготувати шоколадну глазур. Розтопити решту плитки білого шоколаду на огрівнику. Помішуючи шоколад, поступово влити в нього 2 столові ложки молока. Щойно шоколад набуде рідкої консистенції, покрити ним верх паски.
Раніше ми розповідали про 10 секретів ідеальної великодньої паски: це повинна знати кожна господиня.
На розмір пенсійної виплати найбільше впливають рівень заробітної плати та тривалість страхового стажу. Якою буде…
Тестостерон є ключовим для зростання м’язової маси, сили та витривалості, тому багато спортсменів використовують добавки…
Ванна кімната вирізняється високою вологістю. Після кожного прийняття ванни або душу рівень вологості повітря підвищується.…
Бувають випадки, коли овочівники обрали продуктивний сорт, правильно здійснили посадку, але огірки замість зеленців дають…
Погоду на 17 квітня в Україні визначатиме антициклон - усюди буде сухо та переважно сонячно.…
Які несподіванки чекають на метеозалежних людей цього дня?