Коли тісто підійде і збільшиться в обсязі, знову акуратно обім’яти його руками.
Тим часом приготувати шоколадну глазур. Розтопити решту плитки білого шоколаду на огрівнику. Помішуючи шоколад, поступово влити в нього 2 столові ложки молока. Щойно шоколад набуде рідкої консистенції, покрити ним верх паски.
Раніше ми розповідали про 10 секретів ідеальної великодньої паски: це повинна знати кожна господиня.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.