No menu items!
Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЦентр сучасної травматології у Львові

Центр сучасної травматології у Львові

Проблеми з опорно-руховим апаратом досить поширені, але всі вони потребують професійної допомоги. Вони можуть бути вродженими або отриманими через травми.

Усіма питаннями, пов’язаними з лікуванням опорно-рухового апарату, займається травматологічний центр Мashtaler у Львові. Основними скаргами, з якими звертаються пацієнта, є:

  • Травми (забиті місця, переломи, розтягування та травми м’язів);
  • Патології суглобів (артрити чи артрози);
  • Проблеми з поставою (сколіоз, плоскостопість та інші);
  • Захворювання кісток або хребта (остеопороз чи остеомієліт);

Багато захворювань можуть мати схожі симптоми, тому зрозуміти, що саме стало причиною появи скарг може лише фахівець після проведення огляду. Фахівці центру прогресивної ортопедії, хірургії та реабілітації https://mashtaler.com.ua/ проведуть огляд та зможуть визначитися з відповідним лікуванням.

Як проходить огляд лікаря?

Класичний прийом у лікаря травматолога включає кілька етапів:

  • Збір анамнезу та уточнення скарг пацієнта;
  • Огляд опорно-рухового апарату, пальпація та перевірка функціональності кінцівок;
  • При необхідності може призначатись інструментальне обстеження;

В результаті отриманих даних та проведеного огляду лікар ставить точний діагноз, і вибирає відповідне лікування. Період реабілітації контролюється спеціалістом, і за потреби коригується. Будь-які травми та проблеми у розвитку хребта чи кінцівок – складні та тривалі у лікуванні. За будь-яких симптомів, які вказують на наявність проблеми, потрібно звертатися до професійних лікарів центру.

Професіоналізм та багаторічний досвід

Центр прогресивної ортопедії, хірургії та реабілітації Мashtaler має штат професійних лікарів, які мають досвід роботи в Європейських країнах, і використовують у роботі лише сучасні методики. Це дозволяє справлятися з травмами та патологіями різного рівня складності та швидко відновлювати стан здоров’я пацієнтів. Записатися на прийом, ви можете в будь-який зручний для себе час. Чим раніше ви звернетеся для проходження лікування, тим більше шансів на успішну реабілітацію. Довірте своє здоров’я фахівцям і ви зможете радіти кожному руху.

Послуги центру

Основними послугами центру є прийом спеціаліста, призначення лікування, проходження фізіотерапії, реабілітація, діагностика. Для кожного клієнта підбирається індивідуальний план лікування, з урахуванням особливостей організму та захворювання. Заняття з фізичним терапевтом та рефлексотерапія – потрібні в реабілітації, і проводяться досвідченими лікарями. Подбайте про здоров’я свого порно-рухового апарату і довірте його лікуванням лікарям з європейським рівнем освіти.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні