Капусту їсти корисно цілий рік, а навесні і ще як!
Капуста за рецептом виходить ароматна, зі смаком мочених яблук.
– капуста, 3 кг;
– морква, 300 г;
– гвоздика, 2 шт;
– сіль, 3 ст.л;
– цукор, 1 ст.л;
– лавровий лист, 2 шт;
– перець запашний, 6 шт.
Запорука успіху цього та й будь-якого рецепту квашеної капусти в тому, що
Раніше ми писали, що приймати для посилення апетиту?
Розмір пенсії залежить від того, які роки стажу обрали для обрахунків. Тому важливо, щоб до…
Українців, які користуються газом, попередили про нову послугу, за яку доведеться окремо заплатити. У середньому…
Упродовж останніх років нейроонкологія досягла значних успіхів у діагностиці та лікуванні пухлин головного мозку, але…
Благодійний фонд «Рокада» запрошує українців зареєструватися на новий вид гуманітарної допомоги. Ці предмети особливо важливі…
У березні 2025 року український Пенсійний фонд проіндексував пенсії. Виплати більшості категорій пенсіонерів зросли на…
З 26 по 30 травня українців запрошують зареєструватися на нову грошову допомогу. Хто зможе отримати…