Капусту їсти корисно цілий рік, а навесні і ще як!
Капуста за рецептом виходить ароматна, зі смаком мочених яблук.
– капуста, 3 кг;
– морква, 300 г;
– гвоздика, 2 шт;
– сіль, 3 ст.л;
– цукор, 1 ст.л;
– лавровий лист, 2 шт;
– перець запашний, 6 шт.
Запорука успіху цього та й будь-якого рецепту квашеної капусти в тому, що
Раніше ми писали, що приймати для посилення апетиту?
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.