Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачДоставка квітів: букет в будь-яке місто України чи країну світу

Доставка квітів: букет в будь-яке місто України чи країну світу

Этот материал также доступен на русском языке
Послуга з доставки квітів користується небувалою популярністю. Ще кілька років тому, щоб подарувати букет, потрібно було їхати в магазин і вибирати його самостійно, або ж, приїхавши в магазин, витрачати час на очікування, поки флорист створить букет, намагаючись догодити замовнику. Сьогодні все змінилося: букет можна вибрати в інтернет-магазині не виходячи з дому та відправити його не лише в межах України, а й за кордон.

Як з України доставити букет до будь-якої країни світу?

На сьогоднішній день компанії з доставки квітів розширюють не тільки асортимент, роблячи його багатшими та різноманітнішими, а й географією доставки. Завдяки такій послузі як міжнародна доставка: квіти, букети, рослини можна легко замовити з України родичам або друзям, які живуть за кордоном. Не варто переживати, що букет «не доїде» чи зіпсується в дорозі, адже з України його не везти ніхто не буде.

Міжнародна доставка квітів реалізується за таким шаблоном:

  1. Замовник залишає запит на сайті флористичної компанії в Україні, яка здійснює міжнародну доставку.
  2. Після отриманої заявки менеджер компанії в обов’язковому порядку передзвонює замовнику для уточнення всіх деталей.
  3. Після цього замовлення передається до компанії країни-отримувача.
  4. У флористичній компанії країни-отримувача спеціально під вказану дату доставки створюється букет або квіткова композиція, яка повністю відповідатиме запитам замовника.
  5. Після того, як букет створено, він відправляється одержувачу на вказану замовником адресу.
  6. За бажанням замовника до букету може бути підібраний подарунок, наприклад, хмара повітряних куль, солодощі або плюшеві іграшки.

Завдяки такій послузі, доставка квітів по всьому світу стала цілком можливою. Тепер, щоб привітати зі святом, можна не лише зателефонувати, а й надіслати рідним та близьким букети та подарунки.

Які переваги доставки квітів?

Той, хто хоча б раз скористався послугою з доставки квітів, зміг належним чином оцінити сервіс та комфорт цієї послуги. Якщо все ще думаєте, варто чи ні, то ось вам усі переваги, які отримаєте, скориставшись сервісом з доставки квітів.

  1. Сюрприз. Доставка квітів дозволить зробити рідним і близьким справжнісінький сюрприз. Погодьтеся, сяючі від щастя очі рідної чи близької людини дорого коштують.
  2. Комфорт. Доставка квітів за адресою подарує вам комфорт, тому що не доведеться бігати по магазинах і шукати букет, а потім ще думати над тим, чи встигнете його вручити красивим і свіжим. Головна зручність у тому, що букет ви можете замовити заздалегідь (наприклад, за тиждень до дати доставки), а одержувачу він буде вручений свіжим та бездоганним, тому що буде виготовлений лише за кілька годин до відправлення.
  3. Якість. Компанії, які піклуються про позитивний імідж і настрої своїх клієнтів завжди стежать за якістю продукції, що доставляється. Букети завжди збираються зі свіжих квітів, а над створенням квіткових композицій працюють професійні флористи.
  4. Швидка доставка. Якщо замовити послугу експрес-доставки, то букет буде створено та надіслано протягом кількох годин. Також можлива доставка букетів за кордон.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні